2016. jan 14.

Az ultimátum - Itt a legújabb Batman Superman ellen jelenet!

írta: TheRich
Az ultimátum - Itt a legújabb Batman Superman ellen jelenet!

Zack Snyder most úgy tűnik, hogy nagyot alkotott!

Zack Snyder azt hiszem most tényleg mesterit alkotott. Egy rövid és rohadtul intenzív jelenet, ennyi kellett és máris libabőrös lettem! Arról nem is beszélve, hogy ez itt már nem is Batfleck, hanem tényleg Batman a videóban!

the_batman.jpg

Frank Miller annak idején megírt egy Batman kontra Superman történetet, amit a mai napig a legtöbben a világ egyik legfontosabb Batman képregényének tartanak számon a rajongók. Bevallom, hogy sosem voltam nagy híve Miller történeteinek, de még így is el kell ismernem a Sötét Lovag Visszatér különlegességét, fontosságát és sajátos képi világát, ami elsőre megdöbbentő lehet sokak számára, de igencsak ikonikusak a képkockák, amelyek megjelennek a képregényben!

22dk.jpg

Hihetetlen érzés egyaránt látni és hallani ennek a világnak a megszületését, ráadásul a mozivásznon. Nem tudom, hogy ti mennyire vélitek felfedezni ebben a videóban Miller klasszikusának bizonyos morzsáit, de számomra az ultimátum, amit most Superman adott Batman számára, egy bizonyos jelentre emlékeztet a képregényből, ami tudjuk, hogy milyen módon eszkalálódik (fentebbi kép a segítség) a későbbiekben.

darkknight.jpg

Tudom, hogy Superman még nem tűnik annak a hősnek, akit oly sokan megszerettetek és megszoktatok, de higgyétek el nekem, ebben a filmben biztosan változni fognak a dolgok. Erről már esett szó ebben az interjúban is, amit Zack Snyder adott.

Egy biztos, messze van még a március, de legalább a készítők tudják, hogy milyen forrásanyag kell egy jó film összehozásához. Nem csak Superman stílusában, hanem Batman eddig megismert ábrázolásával kapcsolatban egyaránt a Sötét Lovag Visszatér kacsint vissza rám a videóból, ami már alapból egy jó pont számomra!

Szólj hozzá

DC Ben Affleck Zack Snyder Henry Cavill Dark Knight Batman v Superman Dawn of Justice Igazság hajnala Sötét Lovag Visszatér