2016. ápr 25.

Justice League: The Invincibles (fan film)

írta: TheRich
Justice League: The Invincibles (fan film)

Egyre nagyobb utat törnek maguknak a rajongók által készített cuccok az internet erejének köszönhetően, szóval gondoltam ezt a hetet teljes mértékben a DC fanok által készített videók, filmek és pár komolyabb kép bemutatásával fogom tölteni. Sokszor igencsak érdekes alkotásokkal találhatjuk szembe magunkat, úgyhogy lesz mit csekkolni, amennyiben a héten a blogon jártok.

maxresdefault_2.jpg

Vágjunk is bele a dolgok közepébe. A Mightyracoon YouTube csatorna már jó ideje gyárt animációs rövidfilmeket számítógépes modellek segítségével. Ezeket az esetek 90%-ban videójátékokból kölcsönzik, jelen esetben például az Injustice és az Arkham Knight mechanikáira és karaktereire ismerhettek majd rá. Nem is húzom tovább a szót, csekkoljátok a csatorna egyik legfrissebb videóját, ami láthatóan a Batman Superman ellen eseményei után játszódik! Íme a Justice League: The Invincibles:

Gondolom nem volt nehéz felismerni azt,hogy honnan szedhették a karakterekhez a 3D modelleket, hiszen az Injustice és az Arkham Knight játékok adták hozzá az alapot, de ettől függetlenül is nagy meló egy hasonló videót meganimálni! Szerintem jó kis alkotás lett!

Szólj hozzá

film fan DC Justice League Igazság Ligája