2016. júl 15.

Új Wonder Woman képek

írta: TheRich
Új Wonder Woman képek

Végre elérkezett a női szuperhősök kora a mozivásznon!

Érezni, hogy közeleg a Comic Con, amit már biztosan a Suicide Squad és Wonder Woman fog uralni, legalábbis a Warner és a DC részéről. Nem meglepő, hogy egyre több kép és infó lát napvilágot mindkét filmből, ez egyszer azonban Wonder Woman került a rivaldafénybe (nálam már egyszer szó szerint is ITT), igaz csak pár kép erejéig az Entertainment Weekly magazinnak köszönhetően:

A napokban egyébként egy szinopszis is napvilágot látott a Wonder Woman filmhez, aminek forgatókönyve nem meglepő módon Geoff Johns és a Grace Klinikáról ismert Allan Heinberg nevéhez fűződik. Íme a leírás (a saját szabad fordításom, amit olvasni fogtok):

Mielőtt Wonder Woman (Csodanő) vált belőle, Diana, az Amazonok hercegnője egy legyőzhetetlen harcosaként volt ismert, akit egy világtól elzárt szigeten neveltek. Azonban, mikor egy amerikai pilóta lezuhan a sziget partjaira, és elmondja, hogy milyen hatalmas konfliktus van kialakulóban a világban, Diana azonnal elhagyja otthonát, mert meg van győződve arról, hogy ha valaki, akkor ő képes megállítani a pusztítást. A férfiak oldalán indul hát a harcba, hogy végleg pontot tegyen az összes háború végére, így Diana felfedezi erejének teljes potenciálját, és ezzel együtt a végzetét.

 

Szólj hozzá

film DC Wonder Woman Csodanő Chris Pine Gal Gadot DCEU