2016. aug 20.

Játékterem: Suicide Squad - Special Ops

írta: TheRich
Játékterem: Suicide Squad - Special Ops

Legyél te is a Suicide Squad tagja! Hiszitek vagy sem, de készült játékadaptáció a Suicide Squadhoz. Úgyhogy, ha szeretnétek újból és újból átélni a film történetének egy részét, akkor itt a megoldás! (Hivatalos letöltő link a poszt végén)

suicide-squad-770x400_1.png

Nem mondom, hogy a legjobb videójátékok közé fog tartozni, viszont nem elhanyagolható tény, hogy több platformon is ingyen letölthető darabról van most szó. Bizony, egy teljesen költségmentes videójátékkal erősít a marketing kampányán a Warner Bros., és meg kell mondjam egész jó szórakozásnak bizonyul, ha éppen feszültséget akarunk levezetni.

squad10.jpg

Tulajdonképpen egy körökre osztott FPS survivor játékról beszélünk, ahol hullámokban özönlenek ellenségeink, kiknek egyetlen célja, hogy megöljenek minket. A játéknak nem tudom, hogy van-e befejezése, mert őszintén szólva addig nem jutottam el, de talán majd egyszer jobban nekifekszek a dolognak.

squad7.jpg

Sajnos csak három karakter érhető el számunkra, akikkel harcolhatunk ellenségeink tömegei ellen. Ezek nem mások, mint az első képen látható trió, vagyis El Diablo, Deadshot és Harley Quinn. Közülük minden kör végén választhatunk, hogy kivel szeretnénk folytatni a harcot. Mindegyik karakternek megvannak a maga fegyverei és különleges támadásai is. Lényegében csak egy dolgunk van, megtalálni a kedvencünket a csapatból.

squad4.jpg

Képességeinket tudjuk fejleszteni is, méghozzá egy lilán világító lőszeres ládáknál. Ezek sokszor megkönnyítik életünket, így van lehetőség arra, hogy jó pár hullámot túléljünk, de persze ettől még ezeket a plusz cuccokat sem nevezném éppen életbiztosításnak.

squad5.jpg

Egy szónak is száz a vége, ha unatkoztok és egy jó pár perces és kivételesen ingyenes kikapcsolódásra vágytok, akkor a Suicide Squad: Special Ops a ti játékotok.

Oh és még egy kis apróság. Azért sem kell aggódni, ha nem egy atomerőmű van a tulajdonotokban (már ha PC-ről beszélünk). A játékot ezen a linken tölthetitek le: Suicide Squad: Special Ops

Jó szórakozást! ;)

Szólj hozzá

játék játékterem videogame DC Harley Quinn Deadshot Suicide Squad Öngyilkos osztag El Diablo