2016. aug 25.

Rendezőt kapott a Justice League Dark!

írta: TheRich
Rendezőt kapott a Justice League Dark!

Végre hírt kaptunk John Constantine és "barátainak" filmjéről! Nem most, nem az animációs filmről van szó, aminek az "előzetesét" nemrég bemutattam (ITT), hanem egy konkrét élőszereplős moziról, aminek érkezésére már egy ideje várok.

justice-league-dark-movie-starts-2016.jpg

Habár nem Guilmero del Toro rendezésében fog készülni a film, mint ami előzetesen be volt jelentve, de azért az Edge of Tomorrow rendezője, Doug Liman sem egy rossz választás. Komoly, hogy meg merte ezt is lépni a DC. Most aztán mehet majd a hiszti, hogy dark a film. :D

Habár a Sötétség Ligája (szabad fordítottam) sztorijáról sokat még nem tudni, de az már biztos, hogy Constantine, Zatanna, Mocsárlény, Halott ember és Etrigan a démon (Jason Blood) lesz a főszerepben. Utóbbinak egyébként kifejezetten örülök, hiszen a Flintstone család és persze Asterixék óta nem hallottam karaktert (démont meg aztán végképp) rímekben beszélni. Úgyhogy kíváncsi leszek.

Mindenesetre az sem csoda ezek után, hogy nemrégiben egy Mocsárlény 3D modell is napvilágot látott. Lehetséges, hogy ízelítőnek szánták és nem is tudtunk róla:

Persze mindezek után a kérdés már csak az, hogy melyik színészeket keresik fel és melyik szerepre. Hallani lehetett már Colin Farrellről, mint Constantine, de lehet már Jason Blood is ki lett választva, hiszen Ewan McGregort régóta emlegetik. Nagyon kíváncsian várom, hogy miképp alakul ez a projekt...végül is most olyan karakterekről van szó, akik ténylegesen nagy kedvenceim a DC világán belül! :D

Szólj hozzá

film DC Zatanna Etrigan Deadman John Constantine Igazság Ligája DCEU Swamp Thing Justice League Dark Mocsárlény