2016. aug 31.

A Deathstroke ízelítő pillanatképekben

írta: TheRich
A Deathstroke ízelítő pillanatképekben

Deathstroke..Deathstroke mindenhol! Most már biztos, a DC Univerzum legkegyetlenebb bérgyilkosának az első áldozata az internet volt.

617x.jpg

A nálunk Halálcsapásként is ismert, Slade Wilson bemutatása sokak számára hatalmas meglepetés volt (más kérdés, hogy már egy ideje ment róla a szóbeszéd), mivel egy nyugodt nyári napon érte a rajongókat a karakter "bejelentése". Őszintén szólva most napokig tudnék Sladeről dumálni, de egy Rivaldafényben posztra akarom hagyni a karaktert, szóval most csak gondoltam megosztom a rövid, Ben Affleck által megosztott Deathstroke ízelítőt pillanatképek formájában:

Egyébként remélem mindenkinek beugrott az öltözetről az Arkham Origins, hiszen úgy néz ki, hogy már nem csak Flash jelmezének esetében nyúltak a videojátékok világához! :D

batman_arkham_origins_5.jpg

Ami egyébként vicces, hogy már hónapokkal ezelőtt megmutatták nekünk a karaktert, és még csak észre sem vettük! Már tudni, hogy kié az a fekete ruha Snyder mögött, legalábbis az eddigi infók alapján. Az pedig, hogy ki lehet a jelmezben megint más kérdés, de enyhe jelek utalnak Joe Manganiellora (erről bővebben ITT).

zack-snyder-justice-league-costumes.jpg

Szólj hozzá

Batman Zack Snyder Deathstroke Arkham Origins Slade Wilson Halálcsapás