2016. sze 29.

Batman: Fekete és Fehér mozgó képregények

írta: TheRich
Batman: Fekete és Fehér mozgó képregények

A cím önmagáért beszél. De komolyan, mivel a mostani posztban újra a képregények világába kalandozok egy kicsit, igaz itt már találkozunk a digitalizáció egyik csodájával, vagyis a mozgó képregénnyel (motion comic).

xpshtx.gif

A DC jó pár évvel ezelőtt kezdett bele a mozgó képregények terjesztésébe, és nem meglepő módon igen nagy címeket is életre keltettek, hogy egyre nagyobb közönséget érjenek el velük. Sajnos egy idő után abbamaradt a az erre a területre való építkezés (vagy csak én nem találkozok velük), azonban így is megszülettek olyan mozgó képregények, amelyek mellett nehéz csak úgy elsétálni. Így lehetséges az, hogy egy részben nálunk is megjelent sorozat, a Batman: Black and White sztorik egy része is kiadásra került (nálunk a Fekete-Fehér képregényantológiában találkozhattok ezekkel).

A következőkben kő kemény noir sztorikkal fogtok találkozni, amik meg kell mondanom, hogy ízig-vérig tökös Batman történetnek számítanak. Életre kelnek majd a számunkra rajzok, Alex Rosstól, de még Darwyn Cooketól is, szóval talán mindenki találni fog magának egy kedvencet. Ennél többet talán nem is kell mondanom, jó szórakozást a Batman: Black and White mozgó képregények egy részéhez (egy kis angol tudás nem árt).

Szólj hozzá

képregény comic Black DC Batman Fekete White Fehér Alex Ross Darwyn Cooke mozgó képregény motion comic