2016. okt 12.

Első hivatalos kép és koncepciók Amber Headről, mint Mera

írta: TheRich
Első hivatalos kép és koncepciók Amber Headről, mint Mera

Újabb hősnővel erősít a DC filmek világa! Éppen, hogy a Supergirl sorozatról írok pár sort, erre Snydernek köszönhetően, bemutatják Mera, vagyis Atlantisz királynőjének első hivatalos fotóját az Igazság Ligája izlandi forgatásáról! De szavak helyett inkább beszéljenek első körben a képek, aztán mesélek egy keveset a karakterről:

mera-first-look-final-photo.jpg

Na most aztán biztos, hogy telibe találták a képregények világát, szinte egy az egyben olyan, mintha a képregények oldalairól lépett volna le közénk! De láthatólag a koncepciók elkészítésénél is ez volt már a cél:

Mera már 1963 óra a DC képregények, és persze Aquaman életének részét képezi. Amellett, hogy boszorkányos ügyességgel képes bánni a vízzel (alakokat formál belőle..stb.), emberfeletti képességekkel is rendelkezik. Ahogy Aquaman, sőt Superman, úgy ő is bizonyos mértékig ellenáll a legerősebb csapásoknak, lövedékeknek is, ráadásul más módon is elég kemény fából faragták, hiszen hihetetlen ügyes akkor is, ha közelharcról van szó. Ha nem atlantiszi lenne, akár Amazonnak is elmehetne, az tuti!

gallerychar_1900x900_mera_52ab8518bc28e7_66242001.jpg

Egyébként Meraról nemsokára lesz még szó a blogon, hiszen Halloweenkor egy olyan DC klasszikusról mesélek majd, ami Flash és Zöld Lámpás életében egy nem mindennapi kalandnak nevezhető történet! Szerintem már sokan le is vágták ebből, hogy miről lesz szó! :D

Forrás:

Comicbook.com

Szólj hozzá

film DC Justice League Aquaman Amber Heard Zack Snyder Jason Momoa Igazság Ligája DCEU Mera