2016. okt 15.

Az Igazság Ligája és a Power Rangerek közös kalandja

írta: TheRich
Az Igazság Ligája és a Power Rangerek közös kalandja

Ez aztán a megtestesült gyerekkori álom! A DC legnagyobb szuperhőseinek csapata, vagyis az Igazság Ligája hamarosan találkozik a Föld védelmezőivel, ergo a Power Rangerekkel!

jlespowerrangercrossover.jpg

Sokan húzhatják most a szájukat egy hasonló crossover bejelentése miatt, hiszen tudjuk, hogy nem mindig találják telibe a dolgokat az ilyen eseményeknél, de ahogy eddig, úgy most sem kell aggódni! Habár ezúttal nem az IDW, hanem a Boom Studios és a DC közös munkájáról van szó, de olyan kézbe került az irányítás, aki egy ilyen sztorit lazán kiráz a kisujjából. Nem meglepő módon az Injustice sorozat írója (Tom Taylor) lesz az, akinek nevéhez fűződik majd ez a crossover sorozat. Szóval nem kis reménysugár ez a hír a két franchise rajongói számára!

A képregények sztorijáról már tudni is egy keveset, ugyanis egy rövid leírást, sőt már egy borítót is kiadtak a hír mellé!

Egy szörnyűség történik Angel Groveban, mikor a Power Ranger csapat bázisába valaki betör és tönkre teszi a teleportereket. Zack, a Fekete Ranger egy alternatív univerzumban találja magát, ahol hihetetlen képességekkel rendelkező emberekkel fut össze, akik mindenféle színes jelmezt viselnek. Vajon sikerül a Piros Rangernek, a Sárga Rangernek, a Rózsaszín Rangernek, a Kék Rangernek, ésa Zöld Rangernek időben megmentenie Zacket a legendás Batman elől?

justice-league-power-rangers-comic-book-2017-205154.jpg

A sorozat minden darabja külön párokba fogja helyezni a Liga és a Rangerek tagjait, így aztán aztán a következő sorrendben lesz esélyünk magunkévá tenni a képregényeket:

  • Batman/Rózsaszín Ranger
  • Cyborg/Kék Ranger
  • The Flash/Fekete Ranger
  • Zöld Lámpás John Stewart/Sárga Ranger
  • Superman/Zöld Ranger
  • Wonder Woman/Piros Ranger

 

Forrás:

Comics Alliance

Szólj hozzá

képregény comic crossover DC Justice League Power Rangers Igazság Ligája