2017. jan 09.

Aquaman videójátékot kap?!

írta: TheRich
Aquaman videójátékot kap?!

Újabb DC-s hírbomba robbant a tegnapi napon. Először kaptunk egy új képet az Igazság Ligája (egy részéről), aztán kiderült, hogy a CW megmenti Constantinet (erről hamarosan írok), és akkor slusszpoénként még elhintették egy Aquaman videójáték lehetőségét is! DC-ben gazdag lesz az elkövetkező pár év, az már biztos!

tumblr_o6ermp1lax1u1axvbo5_500.gif

A Eipix Entertainment nevű fejlesztőcég pár hete egy olyan játék várható érkezését jelentette be, ami egy DC rajongó számára igencsak érdekes lehet. Úgy néz ki, hogy készülőfélben van egy videójáték adaptáció a Jason Momoa főszereplésével pár éven belül debütáló Aquamanhez. A bejelentés persze nem csak szavakból, hanem egy koncepció bemutatásából is állt:

aquaman-video-game-199466.jpg

Én személy szerint örülök neki, hogy végre nem egy Batman játék érkezéséről kell hírt adnom, hiszen már kezd kicsit sok lenni, hogy csak a denevér kap állandóan videójátékot, szóval pont jól jött ez az Aquaman bejelentés. Igazság szerint nem csodálom, hogy ezt a címet választotta a fejlesztőcég, mivel ha valamire, akkor az óceánok rejtélyes világára, Atlantisz városára, meg persze a királyára elég egyszerűen lehet építkezni, már ha van egy kis kreativitása a csapatnak. Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki ebből a címből!

⚡Flash Fact⚡: Volt már olyan fejlesztőcég, akinek beletört a bicskája ebbe a karakterbe, de szerintem nem kell aggódni, a Momoa féle Aquamannel más lesz a helyzet (remélhetőleg)...csak nem ismétli újfent önmagát a történelem:

Szólj hozzá

játék videójáték videogame DC Aquaman Jason Momoa