2017. jan 21.

Hamarosan kiderülhet, hogy ki lesz az új Zöld Lámpás!

írta: TheRich
Hamarosan kiderülhet, hogy ki lesz az új Zöld Lámpás!

Újabb nap, újabb Zöld Lámpás hír! A tegnap este folyamán egy váratlan bejelentés látott napvilágot, mivel végre kaptunk egy listát azokról a színészekről, akik közül valaki hamarosan Hal Jordan bőrébe bújhat. Egy-két nevet látva igencsak meglepődtem...

haljordan.png

Ideje volt már, hogy valamifajta hírt kapjunk azzal kapcsolatban is, hogy ki lesz az a színész, aki elsőként tudhatja magáénak az akarat smaragd gyűrűinek egyikét a DCEU filmekben. Konkrét választ még ugyan nem kaptunk arra, hogy ki fogja alakítani Hal Jordant, ugyanakkor egy listányi színésszel gazdagabbak lettünk a The Wrap magazinnak köszönhetően.

Íme az a pár ember, aki igen közel jár ahhoz, hogy Zöld Lámpás legyen:

  • Tom Cruise
  • Bradley Cooper
  • Joe McHale
  • Ryan Reynolds
  • Jake Gyllenhaal
  • Armie Hammer

Szó se róla van itt pár olyan színész, akinek a nevét nem gondoltam volna, hogy Hal Jordannel kapcsolatban hallani (vagy éppen olvasni) fogom, és itt most első sorban nem csak Tom Cruisra, hanem Ryan Reynoldsra is gondolok, akiről úgy tudtam, hogy már végleg letette a gyűrűt.

hal-jordan-green-lantern-770x470.jpg

Igazság szerint a fenti nevek legtöbbje már egyszer felmerült Hal Jordannel kapcsolatban (kivéve Tom Cruiset, ami még mindig sokkol engem), mivel például Bradley Cooper is marha közel volt anno ahhoz, hogy megkapja a szerepet (csak elcseszte a meghallgatást), és akkor ugye ott van egy régi és egy új fan favorit, Jake Gyllenhaal és a szerintem tuti befutó, Armie Hammer.

armie_hammer_green_lantern_v3_by_bryanzap-daqsq6b.jpgArmie-ról, vagyis a srácról, aki majdnem Batman lett, talán nem is kell sokat írnom, mivel a legutóbbi Zöld Lámpás posztban foglalkoztam már vele, hogy miért is ő lehet végül a Warner választása. Lényegében ő az, aki a kapcsolati tőkéjét lazán tudja kamatoztatni, hogy ismét Cavill mellett állhasson egy filmben, igaz ezúttal orosz akcentus nélkül, és zöld öltözetben. 

Hammer nem enyhe előnye ide vagy oda, azért örülök, hogy a fan castingosok álma, vagyis Jake Gyllenhaal is meg lett említve, mint lehetséges választás. Ha esetleg mégis úgy dönt, hogy bevállal egy szuperhős szerepet, akkor azt hiszem a DC rajongók nem fogják bánni, amennyiben elfogadja a zöld gyűrűk egyikét.

Számomra ez a lista most egy jó kis elő születésnapi ajándék volt, szóval ezért is írtam erről egy rövidke posztot. Jobb lesz, ha reszket a sötét erők csatlós népe...hamarosan ragyogni fog a Zöld Lámpás fénye!

giphy_1.gif

Forrás:

The Wrap

Szólj hozzá

Tom Cruise Green Lantern Jake Gyllenhaal Ryan Reynolds Hal Jordan Zöld Lámpás Armie Hammer Green Lantern Corps Zöld Lámpás Alakulat