2017. jan 26.

The Flash (Ezra Miller) fan artok

írta: TheRich
The Flash (Ezra Miller) fan artok

Következzen egy VILLÁMgyors bejegyzés. Mivel "rohamtempóban" közeledik az Igazság Ligája film, ezért gondoltam minden címszereplő kap egy saját fan art posztot. Talán nem is volt kérdés ennyi szóvicc után, hogy ki kerül első körben a rivaldafénybe:

static1_squarespace-1470851413.gif

Ezra Millernek nem nagyon kellett bemutatni Flasht, mikor megkapta a szerepet. Maradjunk annyiban, hogy ha valaki, akkor a srác TÉNYLEG rajong a karakterért. Ez egyébként a vele készült a legtöbb interjúból is kiderül. Ezzel a hozzáállásával már alapból sokakat megnyugtatott, legalábbis abból a szempontból, hogy szívvel lélekkel fogja alakítani a karaktert a fiatal színész. Aztán jött a JL ízelítő, amiben bár csak pár másodpercben láthattuk Barry Allenként, de szinte azonnal sikerült sokaknak eladnia magát.

Az is biztos, hogy a DeviantArt oldal felhasználói is azok között lehettek, akik villámgyorsan (most már abbahagyom a szóvicceket) rajongókká váltak, mivel komoly mértékben megihlették az oldal felhasználóit a látottak! Előre is bocs azoktól, akik nem bírják ezt a filmes dizájnt, de mivel én imádom, ezért következzen pár fan art Ezra Millerről, mint Flash, a Villám:

Forrás: DeviantArt

Szólj hozzá

film art fan DC Justice League Villám The Flash Ezra Miller Igazság Ligája DCEU