2017. feb 08.

Az életnagyságú kocka Batmobil

írta: TheRich
Az életnagyságú kocka Batmobil

A Sötét Lovag egy új verdával indul hamarosan a harcba. Azt hiszem kezdenek rettegni a LEGO világának és persze Gotham városának a bűnözői!

A LEGO Batman filmmel eddig nem igazán foglalkoztam a blogon, de ezzel a poszttal azt hiszem most megtöröm ezt a rossz szokásomat. A fenti Batmobil egy nem mindennapi kiállítási tárgynak számít, hiszen összesen 344, 000 kockából áll, és körülbelül 1833 órába került, mire összerakták!

A "The Speedwagon" elején egy Chevrolet embléma is virít, ami nem véletlenül került oda. A LEGO és az autógyár együtt dolgozott azon, hogy ezt a hot rod-ra hajazó dizájnt összehozza (kb. 200 órán át tervezték). Olyannyira komolyan vette ezt az egész történetet a Chevrolet, hogy ez a Batmobil még a honlapjukra is felkerült, mint megvásárolható autó, természetesen irreálisan magas áron (valójában persze nem forgalmazzák).

legobatmobil.jpg

Nem mondom, hogy ezt a gépet választanám a 89-es Burton, vagy éppen a Batfleck verzió helyett, de azért jó látni, hogy a mutli cégek is tudnak játszani, mikor BatmanrőlBatmobilról, meg persze LEGO-ról van szó.

Végezetül pedig egy közérdekű közlemény. Hamarosan újra jönnek képregényekről és egyéb érdekességekről posztok, csak kellett egy kis pihi az újév elején (főleg az Eaglemoss sztorim után). Folytatom a Rivaldafényben sorozatot, méghozzá egy elég veszélyes karakter bemutatásával, de még a régmúlt magyar és persze angol nyelvű DC képregényeiből is tervezek párat bemutatni.

 

Forrás:

Top Gear

Szólj hozzá

játék film DC LEGO Batman Batmobil