2017. feb 23.

Batman rendezőre talált / Érkezik Éjszárny!

írta: TheRich
Batman rendezőre talált / Érkezik Éjszárny!

Végre egy jó hír Batfleck fanok! Nem kevés dráma után, a Warner végre bejelentette, hogy ki lesz a legújabb Batman film rendezője. Sőt, egy meglepetést is tartogattak számunkra, méghozzá egyenesen Blüdhaven városából!

4070398-batman-nightwing.jpg

Ennyi volt, ez hivatalos! Matt Reeves, az új Majmok bolygója és Cloverfield filmek rendezője veszi át Batfleck székét. Volt pár dráma körülötte az elmúlt időben, hiszen úgy volt, hogy nem vállalja be a filmet, erre lássatok csodát, mégis. Pár dolgot gyorsan hozzá is fűzött a legújabb projektjéhez:

"Gyerekkorom óta szeretem Batman történeteit. Egy ikonikus és lenyűgöző karakterről van szó, aki igen közel áll hozzám. Hihetetlenül nagy megtiszteltetés ez, és izgalommal tölt el, hogy a Warner Bros. oldalán, egy epikus, érzelmekkel teli, és új verzióját mutathatom be a Sötét Lovagnak a filmvásznon."

Egyébként nem csoda, hogy végül aláírt erre a projektre, hiszen ki ne akarná a Batman címet szerepeltetni az önéletrajzában. Ben Affleck első választása volt a rendező, ami nem is csoda, hiszen Reeves jól kezeli a sötétebb alapokra épülő akciófilmeket, szóval nem véletlen került bele a leosztásba. Ha minden igaz, akkor a forgatás hamarosan kezdetét is veszi, úgyhogy készüljetek, hiszen Batfleck visszatér!

giphy_1.gif

Na és most jöjjön a meglepetés! Chris McKay, vagyis a LEGO Batman film rendezője megkapta azt, amire úgy vágyott, egy élőszereplős DC filmet, aminek Nightwing (Éjszárny), Batman egykori szárnysegéde lesz a főszereplője! Hihetetlen ez a nap, komolyan hihetetlen! Érkezik Dick Grayson a DCEU-ba!!

gallerycomics_1920x1080_20160713_ntwreb_cv1_573f62b6471862_95828598.jpg

Szólj hozzá

film rendező DC Warner Bros Batman Ben Affleck Matt Reeves Dick Grayson Éjszárny Nightwing DCEU