2017. feb 27.

Oscart nyert a Suicide Squad!

írta: TheRich
Oscart nyert a Suicide Squad!

Update! Belekerült a posztba a díj átvételéről egy videó is + 1 javítás a DC oscarok számát illetően.

Nem, nem rosszul olvastátok, tényleg így van! A Suicide Squad komolyan Oscar díjat nyert, méghozzá a legjobb smink kategóriájában!

17022217_1867727676841198_5937132748645645168_n.jpg

Lehet imádni és egyaránt utálni is a Suicide Squadot, de ha valamit, akkor ezt a díjat tényleg megérdemelten nyerte el film. Habár nem tartom a legjobb DC filmnek (komolyan nem), de a karakterek megjelenése az tényleg ott volt a toppon!

A szobrocskát egyébként, Alessandro Bertolazzi, Giorgio Gregorini és Christopher Nelson munkásságának köszönheti az Öngyilkos Osztag, hiszen olyan hihetetlen karakter dizájnokat keltettek életre, mint Harley Quinn, Joker, Varázslónő, és persze nem utolsó sorban, Gyilkos Krok.

tumblr_obobh3aoyd1qad9zyo1_500.gif

Gondoljatok csak bele, a színészek tetőtől talpig ki voltak festve a film teljes egészében, és még a víz sem volt képes lemosni a testükről a sminket, szóval nem semmi munka lehetett mindennek a háttérben.

Ezzel egyébként a DC filmek a NEGYEDIK Oscart tudhatják maguknak. Az első természetesen Heath Ledger posztomusz díja, amit a színész a Sötét Lovagban nyújtott, hihetetlen és utánozhatatlan teljesítményéért kapott, mint Joker. Lehet, hogy végre kezd megtörni a jég a képregényfilmek és az akadémia között!

Na de, lényeg, szép munka volt, és ezúton is GRATULÁLOK nekik, meg persze minden nyertesnek, illetve azoknak is, akik csak jelölve voltak az Oscarra!

 

Főkép forrása:

The DC Films Universe

Szólj hozzá

film DC Oscar Joker Harley Quinn Killer Croc Suicide Squad Enchantress DCEU Öngyilkos osztag