2017. máj 12.

Wonder Woman újabb poszert kapott!

írta: TheRich
Wonder Woman újabb poszert kapott!

Micsoda meglepetés, pár hétre vagyunk a Wonder Woman premierjétől (2017. június 1.), ezért aztán egy új posztert is kaptunk, méghozzá nem sokkal a legutolsó trailer után! Az alábbi plakát kivételesen nem Gal Gadot egyik közösségi oldalán debütált, ami eltér az eddig megszokottaktól, de az a helyzet, hogy nem ez az egyetlen dolog, amiben más ez a poszter, hiszen ezúttal nem csak a hősnőt, hanem Steve Trevort (Chris Pine) is láthatjuk a képen!

wonder-woman-chris-pine-hd_1.jpg

Ha már Wonder Woman, akkor készüljetek, mert a következő időszakban lesz pár poszt vele és ellenségeivel kapcsolatban a blogon. Persze az új bejegyzések megjelenéséig is van bőven mit olvasni róla, ilyen például a Rivaldafényben poszt is, ami kifejezetten a DC Csodanőjéről szólt!

Mielőtt Wonder Womanként ismerte meg a világ, Diana, az Amazonok hercegnője arra volt képezve, hogy egy legyőzhetetlen harcos váljék belőle. A külvilágtól elzárt paradicsomi szigeten felnevelkedett hősünk élete megváltozik, mikor egy amerikai pilóta gépe lezuhan, és egy hatalmas méretű konfliktusról számol be, ami kialakulóban van a világban. Diana elhagyja otthonát, mivel meg van győződve arról, hogy ő képes lesz megállítani a fenyegetést. Egy férfi segítségével harcol azért, hogy véget vessen minden háborúnak a világban, így aztán Diana esélyt kap arra, hogy felfedezze ereje határait, és ezzel a sorsát is.

Szólj hozzá

film poszter DC Wonder Woman Csodanő Chris Pine Gal Gadot DCEU Steve Trevor