2017. máj 22.

Tina Guo és a Wonder Woman főcímdala

írta: TheRich
Tina Guo és a Wonder Woman főcímdala

Wonder Woman éppenhogy bemutatkozott a filmvásznon, de a főcímdala már most ikonikussá vált. Mondjuk ahhoz, hogy ez megtörténjen kellett egy YouTube sztár közreműködése is, aki pár órával ezelőtt emlékeztetett minket arra, hogy nem csak Hans Zimmer állt a zene hátterében:

Nem csalás nem ámítás, Tina Guo volt az, aki pár cselló vonással elkápráztatott egy világot. Segítségével egy olyan erőteljes és pörgős intró készült Wonder Woman számára, ami tényleg amazonhoz méltó.

untitled.png

Az elektromos cselló virtuóz egyébként jó pár videójáték és film zenéjét feldolgozta már, azonban élete egyik legnagyobb áttörése volt az, mikor felkérték arra, hogy működjön közre Hans Zimmerrel a Batman Superman ellen során abban, hogy megalkossák a DC legnagyobb hősnőjének főcímdalát. Erre Tina így emlékezett vissza a Newsledge weblapnak adott interjújában:

Megtiszteltetés számomra, hogy Hans felkért a Wonder Woman főcímdalára. Izgalmas és jó szórakozás ez az egész, és imádom, hogy részese lehetek egy ilyen menő harcosnő életének!

Persze Tina alapjáraton sem panaszkodhat, hiszen nemrégiben Grammy díjra is volt jelölve, és bár YouTube sztárként kezdte, de ha egyszer felkerül az ember a showbusiness térképére, akkor onnantól kezdve nincs megállás. Amellett, hogy Tina koncertezik, illetve albumait gyártja, néha még Hans Zimmer turnéjára is beugrik, hogy jelenlétével még ütősebbé tegye a BvS-ből ismert, Is She With You című számot. Egy szó, mint száz, ne lepődjetek meg, ha Hans Zimmer budapesti koncertjén Tina is megjelenik, hogy felpörgesse a közönséget!

Szólj hozzá

zene film Hans Zimmer DC Wonder Woman Csodanő Batman v Superman Dawn of Justice DCEU Tina Guo