2017. máj 23.

Tragédia miatt távozik az Igazság Ligája rendezője

írta: TheRich
Tragédia miatt távozik az Igazság Ligája rendezője

Zack Snyder hátra hagyja az Igazság Ligája rendezői székét, igaz erre nyomós oka is van. Sajnálatos módon még márciusban öngyilkos lett Autumn nevű lánya (20 éves korában), amit természetesen a család igen nehezen tudott feldolgozni. Így hát apai kötelességeinek eleget téve úgy döntött a rendező, hogy a következő időszakot inkább a családjával és nem a Igazság Ligája utómunkálataival tölti.

justice-league-zack-snyder.jpg

Hallani lehetett már arról, hogy Snydernek szüksége van egy kis pihenőre, azonban nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kaliberű tragédia áll a döntése hátterében. Lehet imádni és persze utálni is a rendező vízióját a DC filmes univerzumával kapcsolatban, de azt hiszem ez most egy olyan helyzet, amikor jobb, ha együttesen mutatunk egy kevés tiszteletet a rendező és családja számára.

untitled_2.png

Mindenesetre nem kell nagyon megijedni, hiszen lehet, hogy Snyder most pihenni megy, de már meg is van, hogy ki veszi át a rendezői széket, legalábbis az utómunkálatok befejezésénél. Meglepő vagy sem, de egy másik képregény rajongó lesz az, aki befejezi az Igazság Ligáját, kinek neve nem más, mint Joss Whedon.

joss-whedon001f.jpg

Whedont egyébként maga Snyder ajánlotta be a munkára, mikor a rendező már tudta, hogy nem lesz lelki ereje befejezni a mozit. Együttes erővel megírtak pár plusz jelenetet, ami még belekerül a filmbe, szóval a Zack féle vízió biztosan marad a régi, csak pár dolog lesz Joss módszereivel megfűszerezve. Nem kérdés, jó kezekbe került a film.

Zárásképpen már csak pár dolgot mondanék, RÉSZVÉTEM ZACK, legyetek erősek!

18582111_1449715925088549_2043076375415035635_n.jpg

Szólj hozzá

film rendező DC Joss Whedon Justice League Zack Snyder Igazság Ligája DCEU