2017. máj 29.

Kalandok a 2814-es szektorban: Az akciós AQUAMAN

írta: TheRich
Kalandok a 2814-es szektorban: Az akciós AQUAMAN

Ha gyűjtőnek tartod magad, vagy esetleg van gyerek a családban, akkor bizony van egy akció, amiről jobb ha tudsz! Úgy néz ki, hogy a TESCO komolyan veszi azt, ha leáraz valamit, hiszen a szemfülesek most nagyon, de nagyon ár alatt juthatnak hozzá a MATTEL által gyártott Batman v Superman figurákhoz, akárcsak én az alábbi Aquamanhez!

wp_20170529_18_54_35_pro.jpg

Most megtanultam, hogy nem árt néha elolvasni a Facebook hírfolyamon a posztokat. Véletlen szúrtam ki az egyik csoporton belül, aminek tagja vagyok, hogy a TESCO leakciózta a játékai nagy részét, közöttük a Batman Superman ellen figurákat is (feltételezem gyereknap alkalmából). Ahogy volt egy kis időm, fogtam magam, és el is néztem a közeli áruházba, hogy lecsekkoljam mi a helyzet.

Nem mondom, hogy játékoknál roskadásig voltak a polcok, mintha tornádó pusztított volna azon a részlegen. Az tuti, hogy mázlim volt, mikor egyik polc tetején felismertem a dobozt, amiért én alapjáraton elindultam a boltba. Levettem a figurát a polcról, és mivel az árát elsőre nem láttam, ezért odamentem a legközelebbi árleolvasóhoz, ahol egy nem várt meglepetés ért engem. Nagyon, de nagyon ár alatt volt kiárusítva a figura. Személy szerint három árleolvasót is végigjártam, olyan szinten nem hittem a szememnek, sőt még a pénztáros is kétszer nézte meg az árát, mikor eljött a fizetés ideje.

wp_20170529_16_22_13_pro.jpg

Hogy mennyibe került? Azt már csak a poén kedvéért sem írom le a poszton belül, legyen másnak is egy boldog pillanata, mikor kezében tartja az egyik BvS figurát, de azt megsúgom, hogy még az ebay-es árakat is megfejelte most a TESCO. Szóval a lényeg, futás a legközelebbi áruházba, én is az utolsó darabot hoztam el!

wp_20170529_18_09_20_pro.jpg

Tény és való, hogy nem a legélethűbb figuráról van most szó (bár rá lehet ismerni Momoara), hiszen ha valamit eddig elcseszett a Mattel, az bizony a fejek kidolgozása volt. Ugyanakkor ez az Aquaman van annyira részletes és jól kidolgozott alap széria létére is (még ha 1-2 tetkója hiányzik is), hogy pofásan mutasson akár a jelenleg DC Multiverse (valaha Movie Masters) néven futó gyűjtői BvS figurák mellett is.

wp_20170529_18_18_54_pro.jpg

Nem gondoltam, hogy valaha egy Aquaman a DC-s gyűjteményem részét fogja képezni, hiszen ahogy sokan mások, úgy én is nevettem néha ezen a szuperhősön, azonban Momoa-nak, Snydernek és James Wan-nak köszönhetően megváltoztak nézeteim Atlantisz királyáról. Egyaránt várom az Aquaman filmet, és a videójáték adaptációt is, amit bejelentettek! Nem tudom másképp mondani, egész egyszerűen Aquaman menő lett és kész.

jl_aquaman2.jpg

Szólj hozzá

figura gyűjtemény DC Aquaman Jason Momoa Batman v Superman Dawn of Justice Igazság hajnala DCEU