2017. jún 09.

Bemutatták az Igazság Ligája figurákat

írta: TheRich
Bemutatták az Igazság Ligája figurákat

Megérkeztek az első képek és videók az Igazság Ligája gyűjtői és alap figuráiról! Szóval azt hiszem jobb, ha a gyűjtők és szülők már most felkészülnek.

1aw-theleague-multiverse-characters-cover.jpg

Nem mondanám, hogy a Mattel a leghíresebb arról, hogy tökéletes arcokat gyárt a figurái számára, főleg a gyűjtői daraboknál nem (Supermannél látni is), de azt hiszem, hogy még így is sokan készülnek arra, hogy a következő figurák valamelyikét magukénak tudhassák majd:

Sajnos a fenti figura kollekciót, ami a Mattel DC Multiverse (valaha Movie Masters) széria, csak nagyon korlátozott számban és kevés helyen lehetett eddig megszerezni hazánkban (ha van is, akkor 10-15 000 körül, amit nem igazán ér meg), de mindig van megoldás! Ajánlatos a gyűjtőknek felkészülni és az ebayt ezerrel figyelni. Többek között én is így jutottam hozzá az alábbi Batmanhez (méghozzá liciten, és ár alatt), aminek láthatóan az alapjait felhasználták a gothami denevér fenti kiadásánál is:

wp_20170328_16_06_18_pro.jpg

Természetesen nem csak gyűjtőknek szánt, hanem alap figurák is érkeznek az Igazság Ligájához, amik egyelőre egész jónak tűnnek. Meglepő ezeknél, hogy részben a gyűjtői figurákhoz tartozó alkatrészeket használta fel a játékgyár:

Batman teljesen új dizájnt kapott, ami a Matteltől igen meglepő. Nem igazán szokták az alap figurákat a gyűjtői széria mozgásvilágával felruházni, viszont most úgy néz ki, hogy ez bizonyos fokig változni látszik. Nem csak a karja, hanem a figura feje is a gyűjtői szériából származhat, szóval összességében egész pofás darabnak hat.

Az előzőekkel ellentétben Wonder Woman csak karjai mozgathatóságában lesz nagyjából azonos a gyűjtői verzióval, mivel az alapokat a Batman Superman ellen széria alap figurája (utolsó előtti képen) adja majd neki:

Szóval ha valaki meg akarná lepni a gyerekét, vagy csak kezdő gyűjtő, és nem akar túl sok pénzt rááldozni egy teljes Igazság Ligája kollekcióra, akkor jó választások lesznek az alap figurák is. Ezek általában csak olyan 3-5000 Ft között mozognak, de egy kis szerencsével nemsokára ezekhez is hozzájuthatunk töredék áron, ahogy én is az Aquamanhez. Meg aztán ez a széria lazán megállja a helyét a gyűjtői darabok mellett is (még ha picit kisebbek is), úgyhogy én is csak ajánlani tudom.

wp_20170609_16_54_05_pro.jpg

Ha pedig ezeknél egy kicsivel komolyabb darabokra vágyunk, akkor ajánlatos figyelni a Mafex, vagy a Medicom  nevezetű cégeket (na meg persze a Hot Toys-t, ha van rá keret). Valamelyikük csak bejelenti majd a saját Igazság Ligája szériáját. Végül is elég pofás darabokat szoktak gyártani, viszonylag elérhető áron.

mafex-x-batman-v-superman-06-928x483.jpg

Forrás:

Join The League

Mattel YouTube

Szólj hozzá

játék film figura collection gyűjtemény Flash DC Batman Justice League Aquaman Wonder Woman Superman Mattel Cyborg Igazság Ligája DCEU