2017. júl 26.

Henry Cavill v Bajusz - Az utolsó felvonás

írta: TheRich
Henry Cavill v Bajusz - Az utolsó felvonás

Superman készen áll arra, hogy szembe nézzen az arcszőrzetével. Kemény harcra kell számítani az Acélember és bajsza között, ezért aztán érdemes elolvasni, mit mondott hősünk ezzel az ominózus eseménnyel kapcsolatban.

superman-mustache-header_1050_591_81_s_c1.jpg

A napokban egy bajusz miatt volt hangos az internet. Mint azt tudjuk, Superman arcszőrzete komoly pénzébe, idejébe és energiájába kerül a Warnernek az Igazság Ligája reshootok alatt. Az már nem kérdés, hogy a bajusznak maradnia kell Henry Cavill új filmje, a Mission Impossible 6 miatt, ezért aztán a színész úgy érezte, hogy most már meg kell szólalnia az ügyben:

Kedves követőim,

Ideje, hogy pontot tegyek a bajszom körüli fiaskó végére. Alább nem a MI6 kulisszáit láthatjátok, hanem egy fegyver rendszert, melyet a Warner Bros és a Paramount Stúdió alkotott azért, hogy ezzel harcolhassanak az entitással szemben, melyet úgy hívnak, "Henry Cavill bajsza". Nem voltak tárgyalások azzal kapcsolatban, hogy meg kell-e borotválkoznom, vagy sem a JL reshootokhoz, egy könyörtelen hadjárat kezdődött azért, hogy véget vessünk egy a rendíthetetlen és zsarnok bajusz hódításainak. Nem az a kérdés, hogy borotválkoznom kell-e vagy sem, inkább az a kérdés, hogy miképp győzhetnénk eme bestia ellen olyan módon, hogy ezzel ne érjen el minket a végzet.

Erre az egész helyzetre csak annyit tudok mondani, hogy nevetséges. Nem kicsit, nagyon. De legalább volt min röhögni a napokban. Habár már kezdett komoly drámává alakulni a történet egy-két filmes oldalon, de legalább ha valaki, akkor Henry Cavill mindig lazán fogja fel az efféle sztorikat. Jobb is, hogy ilyen poénosra vette a figurát a bajsza körül kialakult mizériával kapcsolatban, hiszen végül is erre az egészre körülbelül így lehet és így kell reagálni.

A Warner háza tájáról egyébként annyit már lehetett hallani, hogy a bajusznak nevezett bestiával a CGI-ért felelős csapat meg is birkózott. Szóval nyugi, Superman nem fog bajuszban repkedni a filmben (habár menő lett volna :D).

1055869418.jpg

Szólj hozzá

bajusz Mission Impossible Warner Bros Justice League Superman Paramount Henry Cavill Igazság Ligája reshoot