2017. aug 08.

Constantine a Holnap Legendáiban térhet vissza

írta: TheRich
Constantine a Holnap Legendáiban térhet vissza

Constantine fanok kapaszkodjatok! Matt Ryan hamarosan újra magára ötlheti a sötét varázslatok mesterének kabátját!

constant.gif

Nagy volt a szomorúság, mikor törölték a Constantine sorozatot, de volt olyan szerencsénk nekünk rajongóknak, hogy az Arrowerzum segítségére sietett a karakternek és visszahozta közénk pár pillanat erejéig. Mindezek után azonban nem hallottunk többet a karakter felől, maximum említés szintjén.

ar404b-0027b-157197.jpg

Habár arról már letehetünk, hogy valamilyen módon folytassák a sorozatot, akár Hellblazer néven a CW csatornán, de legalább már biztos, hogy rajzfilm formájában tovább fogja boldogítani a közönséget John Constantine. Mindez persze nem jelenti azt, hogy élőszereplős formában nem találkozhatunk hamarosan újra a karakterrel!

A Holnap Legendáiban a Zöld Íjász (Arrow) sorozatban megismert Damian Darhk és a karakter mögött álló sötét mágiával foglalatoskodó szervezet lesz a főgonosz. Pontosan ezért jött a gondolat a Legendák készítőitől, hogy nem ártana egy olyan karaktert bevetni egy hasonló kaliberű ellenséggel szemben, aki szintén ismert a varázslat világában. Itt jönne képbe John Constantine.

giphy_3.gif

Sajnos azonban egyelőre semmi sem biztos. A sorozat készítői nagy erőkkel harcolnak azért, hogy Constantine megjelenhessen a Holnap Legendáiban. Azt pontosan nem tudni, hogy Matt Ryant kell-e meggyőzni arról, hogy térjen vissza, vagy a DC-vel kell alkut kötni, de szerintem nem kell sokat várni arra, hogy Constantine visszatéréséről pontosabb infókat, vagy akár hivatalos bejelentést is kapjunk, ahogy azt anno a Zöld Íjászban való megjelenésénél is történt.

Szólj hozzá

sorozat film DC Arrow CW Constantine Zöld Íjász John Constantine Hellblazer Legends of tomorrow DCTV Holnap legendái