2017. aug 12.

Batman vs Kétarc - Adam West még egyszer visszatér

írta: TheRich
Batman vs Kétarc - Adam West még egyszer visszatér

Adam West még egyszer utoljára magára ölti a kedvünkért Batman jelmezét, igaz ezúttal is animációs formában.

batman_vs_ket_arc.jpg

Sajnálatos módon nemrégiben el kellett búcsúznunk egy legendától, Adam Westtől. Ez persze nem jelenti azt, hogy még egy alkalommal nem hallunk felőle. Szerencsénkre egy Batman film már készülőben volt Adammel a főszerepben, aminek köszönhetően ismét hangját adta a színész az ikonikus karakternek. Így aztán a régi és új rajongók egyaránt örülhetnek, hiszen Adam West még egy utolsó alkalommal belebújt a 60-as évekből ismert Batman jelmezbe, méghozzá egy újabb rajzfilm erejéig.

Adam West oldalán természetesen visszatér az egykori Robin, vagyis Burt Ward, sőt még Julie Newmar is hallható lesz a filmben a Macskanő szerepében. Az igazi meglepetést azonban Kétarc okozhatja, hiszen nem más, mint a Star Trek sorozatból ismert Kirk kapitány, William Shatner adja a hangját a karakternek.

Személy szerint nagyon várom már ezt a filmet. Nem csak azért, hogy ezzel a magam módján el tudjak búcsúzni Adamtől, hanem azért is, mert jól esik egy kis nosztalgia löket, no meg persze szórakozás, ami az előző rajzfilm, vagyis a köpenyes lovagok visszatérnek alapján biztosan garantált lesz ebben a darabban is.

batmanvstwoface.jpg

⚡ Flash Fact⚡ : Kétarc sosem tűnt fel a 66-os Batman sorozatban, habár tervek és forgatókönyv volt előkészítve vele kapcsolatban. Végül is az epizódot sosem forgatták le, de ez nem jelenti azt, hogy képregény formájában nem jelent meg a nagyközönség számára a Kétarcról és Batman találkozásáról szóló történet:

4226449-01.jpg

Szólj hozzá

film 1966 animáció rajzfilm Robin DC Batman Adam West William Shatner Kétarc Julie Newmar Macskanő Burt Ward