2017. aug 23.

Mégis hét tagja lehet az Igazáság Ligájának?

írta: TheRich
Mégis hét tagja lehet az Igazáság Ligájának?

Újabb jel utal arra, hogy a Ligának a film végén nem hat, hanem a jól megszokott hét tagja fog megjelenni a vásznon!

green_lantern_and_the_justice_league_georgee.jpg

Nagyon úgy néz ki, hogy nem véletlen említik meg a Zöld Lámpásokat az Igazság Ligája legújabb előzetesében. Arról már párszor írtam itt a blogon, hogy a maga módján nyílt titokként van kezelve egy Zöld Lámpás megjelenése az Igazság Ligájában, azonban azt pontosan nem tudni, hogy kiről is van pontosan szó. Ez esetben fontos tudni, hogy természetesen nem csak Hal Jordan tagja az intergalaktikus alakulatnak. Szinte bárki megjelenhet a Lámpások közül, és lényegében bármi megeshet ennek köszönhetően, hiszen lehet, hogy harcos társként, de az is lehet, hogy csak hírvivőként jelenik meg a film vége felé egy Zöld Lámpás az Igazság Liga oldalán.

Az viszont biztos, hogy egy olyan információ láthatott napvilágot, ami elég erőteljesen egy hetedik liga tag érkezésére utal a filmben. A napokban megjelent a neten egy hír egy zeneszámról az Imagine Dragonstől, ami majd az Igazság Ligája filmzenei albumán lesz hallható, ennek címe pedig nem más, mint "UNITE THE SEVEN" (EGYESÜLJENEK A HETEK).

Fontos megemlíteni, hogy ezt a szlogent természetesen hallhattuk/láthattuk már a BvS idején az Aquaman képnél, ahol először találkozhattunk Jason Momoaval a Atlantisz királyának szerepében. Ekkor már sokakban felmerült a kérdés, hogy most a hét tengerre, vagy hét tagra utalnak ezzel. Azonban pontos választ nem kaptunk, Zöld Lámpás utalást viszont igen.

batman-vs-superman-unite-the-seven.jpg

A lényeg, hogy egyre biztosabb egy Zöld Lámpás jelenléte a filmben, amit őszintén szólva el is várnék az Igazság Ligájában. Nem bánom, hogy a maga módján komoly titokként van kezelve a karakter megjelenése, de személy szerint már örülnék, ha valamilyen módon bemutatnák nekünk a karakter dizájnt, vagy akár a színészt, akinek a felbukkanására számíthatunk egy smaragd gyűrűvel az ujján. Mindenesetre azt mondom, hogy a türelem rózsát terem, hiszen pár hónap múlva mindenre fény derül!

green-lantern-light-show.jpg

Forrás:

Comicbook.com

Nyitókép:

George Evangelista

Szólj hozzá