2017. aug 28.

Megérkezett "Batman" a Gotham sorozatba!

írta: TheRich
Megérkezett "Batman" a Gotham sorozatba!

A Gotham sorozattal nem igazán foglalkoztam eddig a blogon, szóval itt az idő, hogy ez változzon. Egy lépéssel közelebb kerültünk Batman megjelenéséhez, amiről azt hiszem nem szabad lemaradni.

gotham_bruce_batman.jpg

A főleg a Batman: Earh-1 (Föld-1), Geoff Johns által írt sztorira építkező sorozat most aztán végképp csúcspontjához érkezett, főleg az előző évadnak köszönhetően. Bruce Wayne elindult azon az úton, amire már a sorozat eleje óta sokan váruk. Habár még nem lesz Batman a srác, de David Mazouz megérdemli, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön ahhoz, hogy egyszer magára ölthesse a denevér legendás öltözetét.

Sokaknak a fentiektől lehet, hogy lesz egy kis Smallville feelingje, de nem kell aggódni. Habár vannak erőteljes változtatások a Batman mítoszhoz képest, ugyanakkor ez a sorozat tesz róla, hogy érdekesen, és javarészt élvezetesen találja elénk mindezt. Ennek köszönhetően picit elfogadóbbá váltam még én is ezzel a sorozattal szemben, pedig aztán a Flasht is azért hagytam abba, mert már egy ponton köze nem volt a forrásanyaghoz. A Gothamben viszont van számomra egy amolyan megmagyarázhatatlan plusz, ami tényleg különlegessé teszi ezt a sorozatot.

Érdekesség egyébként, hogy Bruce karakterének az öltözködése és talán jelleme is elindult erőteljesen a Michael Keaton időszakból a Ben Affleck irányzatba. Szóval a garbó eltűnt, helyette a teljesen fekete öltönybe burkolózás lesz a módi a fiatal Wayne ruhatárában, legalábbis az eddig látottak alapján. Megeshet, hogy Batfleck lesz az inspiráció is, mikor a sorozat végén megjelenik Batman?

tumblr_orvelhovyt1vv2nbuo1_1280.jpg

Jó is, hogy szóba jött a Gotham, többek között az elmúlt két évadról, na meg persze a "zseniális" Batman és Harley Quinn filmről is biztos, hogy fogok írni pár sort a közeljövőben. Meg egyébként is érdemes figyelni hiszen a héten még a képregények is újra főszerepbe kerülnek a blogon, sőt nemsokára visszahozok egy régebbi posztsorozatot is!

Szólj hozzá

sorozat DC Batman Gotham Bruce Wayne David Mazouz Alfred Pennyworth DCTV