2017. sze 18.

A Flash fotó titkai - Barry Allen promó képének vizsgálata

írta: TheRich
A Flash fotó titkai - Barry Allen promó képének vizsgálata

Sosem árt közelebbről szemügyre venni az Igazság Ligájából érkező képeket, hiszen tele lehet olyan easter eggel, ami bármikor mosolyt csalhat egy rajongó arcára.

flash_vs_captain_boomerang_dceu_14_08_2016_by_lucasboltagon-dae18ht.jpg

Nemrég kaptuk a fenti fotót az Ezra Miller által alakított Barry Allenről, ami bár elsőre csak egy promó képnek tűnhet, ugyanakkor tartalmaz pár utalást a DC világával kapcsolatban. Megeshet, hogy nem szúrtam ki mindent, de azért úgy érzem, hogy így is lesznek meglepetések az alábbiakban.

Superman: A mozifilm

Elég csak megnézni Barry öltözetét, és máris visszarepülünk egy olyan korba, mikor egy botladozó fiatal srác szépen lassan elindult abba az irányba, hogy egyszer a Föld legnagyobb hősévé váljon.

superman_flash.jpg

A tudós

Az emberek végre megtudják, hogy mennyire otthon van a tudomány világában Barry Allen. Sajnos a Flash sorozatban eddig nem igazán láthattuk ezt a zseniális oldalát hősünknek, de nagyon úgy néz ki, hogy a mozifilmekben más lesz a helyzet, hiszen láthatóan itt már Barry maga alkotja meg az öltözékét, ahogy ezt a képregényekben is tette.

barry_a_tudos.jpgbarryujruhaja.jpg

Fagy Kapitány

Meglehet, hogy tudományos oka van, de az is valószínű, hogy erőteljesen a képünkbe lett nyomva egy újabb easter egg. Vajon hamarosan láthatjuk Fagy Kapitányt a vásznon?

fagy_kapitany.jpg

Action Comics #301

Maradjunk még a tervrajzoknál, és nézzünk meg egy eléggé kiemelt helyen szereplő betű és számkombinációt. Reméljük mostantól már nem fog sűrűn tárgyalásra járni Superman a filmekben, de azért sosem bánom, hogy ha kapunk képregényes utalást ezzel kapcsolatban. Ebből is látni legalább, hogy olyanok készítik ezeket a filmeket, akik ismerik a DC történelmét..

acton_comcs_301.jpg

Zeusz

Wonder Woman apja, vagyis a villámok istene is tiszteletét teszi a képen, igaz csak egy matrica formájában. Apróság az ilyesmi, de mégis jó látni, hogy mennyire odafigyelnek a részletekre a filmesek.

zeusz.jpg

Habár a képen csak ennyi érdekességet találtam, de szerencsére az eddigi előzetesekben jóval több easter egg volt. Ezeket ITT, ITT és ITT bármikor átfuthatjátok.

Szólj hozzá

fotó kép titok easter egg promo DC Justice League Wonder Woman Superman Villám The Flash Barry Allen Ezra Miller Igazság Ligája DCEU