2017. okt 19.

Flash és az Igazság Ligája koncepciók

írta: TheRich
Flash és az Igazság Ligája koncepciók

Az Art Ludique Múzeum egy kisebb meglepetéssel szolgált a DC fanok számára, hiszen nemrég egy az egyben bemutatta nekünk a DC filmek múltját, jelenét és jövőjét. A DC Művészete kiállításról természetesen korábban már írtam a blogon (ITT), szóval sokaknak mindez nem lehet újdonság, ugyanakkor meglepetéssel így is szolgált a múzeum azoknak, kik nem tudták maguk megnézni a tárlatot. Így aztán egy olyan, eddig soha nem látott koncepció került fel a netre a világ leggyorsabb emberéről:

dkudwvhxcaep9dr.jpg

De ez még mind semmi! Nem ez az egyetlen Flash koncepció, ami mostanában napvilágot látott. Egy különleges kép is felkerült a napokban a netre, ahol közelebbről szemügyre vehetjük Flash sisakját, amin egyre inkább látszódik az, hogy "sufnituning" módra készült a ruha.

flash-concept-art.jpg

Persze nem kell aggódni, hiszen nem csak Flash, hanem még Batman, Cyborg, sőt még az  Igazság Ligája is megjelent mostanság koncepciók formájában. Habár az alábbiakban a harmadik képet (JL) már láthattátok a blogon (az előbb említett DC művészete posztban), ugyanakkor megeshet, hogy lesz olyan közületek, akiknek ez is újdonság erejével fog hatni:

Végül pedig itt az ideje, hogy közelebbről is szemügyre vegyük a Repülő Kuyát (Flying Fox), ami kivételesen nem LEGO formájában, hanem hivatalos koncepcióként jelent meg nemrégiben az Entertainment Weekly oldalán:

000262316hr_full-length.jpg

Szólj hozzá

film kép képek art kiállítás koncepció concept DC Batman Justice League Villám The Flash Cyborg Igazság Ligája DCEU