2017. nov 03.

HD képeken az Igazság Ligája!

írta: TheRich
HD képeken az Igazság Ligája!

Igazság Ligája, vagy éppen vízköpőn pózoló Batman háttérképre van szükséged? Akkor itt a megoldás!

Újabb képek láttak napvilágot a neten a Warner Brosnak köszönhetően az Igazság Ligájából. Jó pár fotót kaptunk egyesen a filmből, de szerencsére továbbra sem spoilereznek vagy ilyesmi. Szóval Supermanre vagy Lámpásra ne számítson senki, de legalább van mit nézegetnünk abban a kb. két hétben, amit még ki kell bírnunk a bemutatóig!

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.

Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.

És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

Szólj hozzá

fotó film kép képek Flash DC Batman Justice League Bruce Wayne Aquaman Wonder Woman Arthur Curry Barry Allen Cyborg Lois Lane Igazság Ligája Jim Gordon DCEU Victor Stone Martha Kent