2017. nov 13.

Az Igazság Ligája koncepciói

írta: TheRich
Az Igazság Ligája koncepciói

Friss és ropogós koncepciók kerültek fel a netre a hamarosan mozikba kerülő Igazság Ligája filmből!

Konkrétan pár napra vagyunk attól, hogy végre láthassuk a DC legnagyobb hőseinek első közös mozifilmjét. Én személy szerint csupán 20 évet vártam arra, hogy az a jeles alkalom megtörténjen, mikor Batman és barátai együtt jelennek meg a vásznon, szóval már alig várom a szerdai vetítést. Az pedig már csak hab a tortán a számomra, hogy szerencsére a Warner még segít is abban, hogy könnyebb legyen a várakozás!

Egy jó adag koncepció került fel a netre, ami amellett, hogy bemutatja Steppenwolfot és a paradémonokat, még az Igazság Ligája pár tagját is középpontba helyezi, ikonikus helyszínek, járművek, vagy éppen szkeccsek segítségével. Hihetetlen, de még Superman is feltűnik egy pillanatra az alábbi képeken, szóval nem kell aggódni, nem feledkeztek meg az Acélemberről!

Amennyiben több koncepcióra is kíváncsiak vagytok a filmből, akkor kattintsatok ERRE a linkre, hiszen nemrég kaptunk pár képet az Art de Ludique múzeum jóvoltából is!

Végül pedig egy közérdekű közlemény. Csütörtökre már elég valószínű, hogy le is írok pár gondolatot az Igazság Ligájra filmről, szóval érdemes figyelni a blogot, ha kíváncsiak vagytok milyen is volt a film egy DC fan szemével!

mp24170322.jpg

Forrás:

comicbookmovie

Szólj hozzá

film art koncepció concept Flash DC Batman Steppenwolf Justice League Darkseid Aquaman Wonder Woman Superman Cyborg Igazság Ligája DCEU Mera