2017. nov 22.

Superman is ott virít már az Igazság Ligája poszterén

írta: TheRich
Superman is ott virít már az Igazság Ligája poszterén

Nincsen többé hiányérzet! Hihetetlen vagy sem, de bizony Superman végre elfoglalta a méltó helyét az Igazság Ligája tagjai mellett a film hivatalos poszterén.

justice-league-superman-banner.jpg

Sokáig tartott, hogy bekövetkezzen, amit fentebb (illetve lentebb is) láthatunk, de jobb később, mint soha. Most már teljesnek mondható az Igazság Ligájához az a poszter, melyet Alex Ross alkotásai inspiráltak. Értem én a döntést, hogy miért hagyták ki eddig Supermant a marketingesek a csapatból, azonban jó érzés látni, hogy végre ott áll társai mellett az Acélember is a Warner által nemrég kiadott plakátokon:

justice-league-poster-superman.jpg

Végül egy közérdekű közlemény. Pár napon belül egyébként érkezik az Igazság Ligája titkai posztom (nem véletlen láttam már többször is a filmet), amivel sietek, ahogy csak tudok, de ugye jó munkához idő kell. Addig viszont nem kell aggódni, hiszen lehet például olvasgatni a gondolataimat az Igazság Ligája filmről, vagy jobbat mondok, irány a mozi és éljétek át a DC nagy csapatának első közös kalandját a vásznon!

Szólj hozzá

film poszter Flash DC Batman Justice League Aquaman Wonder Woman Superman Henry Cavill Cyborg Alex Ross Igazság Ligája DCEU