2018. jan 10.

Batman és Scooby-Doo újra együtt nyomoz

írta: TheRich
Batman és Scooby-Doo újra együtt nyomoz

Igen, jól olvastátok. A történelem megismétli önmagát.

batman-scooby-doo.png

Egy animációs film erejéig a Rejtély Rt. és a Sötét Lovag ismét együtt dolgozik. Ez mondjuk annyira nem lehet meglepő senkinek, amennyiben emlékszik a Hanna-Barbera időszakára a Warner rajzfilmeknek, mikor is az Adam West féle Batman és Robin, illetve Scooby- Doo és csapata együtt dolgoztak egy ügyön.

fc66c6d13b4c00d50f6f9ed903d779e1--batman-robin-scooby-doo.jpg

Persze azóta eltelt jó pár év, és a szeretett hőseink is átestek néhány változáson az évek során. Ezt kihasználva gondolta úgy a Warner, hogy egy régen elfeledett csapatfelállást újra felelevenít (bár igazság szerint a képregények világában a mai napig sokszor kapcsolnak le együtt rosszfiúkat), és Gotham városába invitálja Scooby- Doot és barátait. Hogy mi sül ki ebből? Nos azt hamarosan megtudhatjuk, hiszen nemsokára a boltok polcaira kell kerüljön hazánkban is ez a kis szösszenet:

Mondjuk azoknak sem kell aggódni, akik egy kicsit komolyabb animációs filmet is várnak. Habár a Warner egyre többet gondol a gyerekekre, de szerencsére a hardcore rajongókat sem feledi el. Így aztán hamarosan kiadják a Gotham by Gaslight sztori animációs feldolgozását is, ami ugyebár az első hivatalos elseworld képregényként írta be magát a DC történelmébe.

Szólj hozzá

film animáció rajzfilm Robin DC Batman Gotham Scooby Doo Hanna-Barbera Gotham by Gaslight