2018. jan 17.

Flash rendezőre találhatott - Kezdetét veheti a Flashpoint forgatása

írta: TheRich
Flash rendezőre találhatott - Kezdetét veheti a Flashpoint forgatása

Hihetetlen, de igaz! Hamarosan elkezdődhet Villám első önálló mozifilmjének a forgatása!

justice-league-heroes-trailer-flash-smiling.jpg

Már meg is van az év egyik legnagyobb meglepetése. A Warner már nem csak ígérgeti, hanem tényleg készen áll arra, hogy elkezdje a világ leggyorsabb emberének, vagyis Flash szóló filmjének, a Flashpointnak a forgatását.

A rendezői széket rögtön két embernek ajánlották fel, hiszen John Francis Daley  és  Jonathan Goldstein veheti kezébe az irányítást, akiktől egyáltalán nem állnak messze a szuperhős filmek. Ennek a két jómadárnak köszönhető többek között a Pókember: Hazatérés forgatókönyvének egy része is.

ohn-francis-daley-jonathan-m-goldstein.jpg

Ha már forgatókönyv, akkor nem árt tudni, hogy a Flashpoint szkriptjét Joby Harold (Artúr Király: A Kard legendája) írta, szóval nem csodálkoznék azon, hogy ha itt-ott belecsöpögtet majd az író az amúgy igen sötét hangulatú filmbe egy kis humort (legalábbis az Artúr királyból kiindulva).

Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki ebből a filmből, hiszen ha valaki, akkor Ezra Miller biztosan megérdemli a saját filmet az Igazság Ligája után. Abban pedig csak reménykedni tudok, hogy hamarosan tényleg láthatjuk, amint Jeffrey Dean Morgan magára ölti a Flashpoint Batman jelmezét.

jeffrey-dean-morgan-batman.jpg

Egyelőre egy dolog biztos, a Flashpoint egy igen komoly fejesugrás lesz majd a nézőknek a világ leggyorsabb emberének, és a DC másvilágainak történetébe. Bátor húzás mindez a stúdiótól az nem vitás, főleg azért, mert rögtön egy ilyen sztori jut Flashnek, de végül is elég meghatározó történet ez a DC univerzumban, amit ha megfelelően tálalnak, akkor könnyedén lehet az egyik legjobb és legemlékezetesebb képregényfilm a világon (főleg ha adaptálnak olyan pillanatokat, mint az alábbi).

y6qaycd.jpg

Szólj hozzá

film rendező forgatókönyv szkript Flash DC Batman Ben Affleck Justice League Jeffrey Dean Morgan Ezra Miller Igazság Ligája DCEU Flashpoint Thomas Wayne