2018. jan 18.

Infók az Igazság Ligája Blu-ray kiadásáról - kimaradt jelenet a láthatáron

írta: TheRich
Infók az Igazság Ligája Blu-ray kiadásáról - kimaradt jelenet a láthatáron

Most már nem titok, plusz jelenettel bővül az Igazság Ligája a Blu-ray lemezeken!

league_1.jpg

Az amerikai Walmart áruházláncnak köszönhetően kiderült az, amit valószínűleg a Warner Bros. meglepetések szánt a rajongók számára. Egy eddig nem látott jelenettel lesz több az Igazság Ligája, amit a moziban nem láthattunk! Megeshet, hogy ez az apróság lesz majd az a plusz, amely végre ráteszi az i-re a pontot, amit oly sokan kerestek a moziban (többek között én is).

Reménykedem abban, hogy Darkseid felbukkanásával bővül majd a jelenetek sora. Igazság szerint tényleg ez lenne a leginkább kézenfekvő plusz jelenet, hiszen több forrás, például Kevin Smith (Jay és Néma Bob visszavág) is látta élő egyenesben Apokalipsz urának megjelenését, mikor bemutatták neki a filmet.

Számomra tényleg csak ő hiányzott a filmből, hiszen érezhetően volt pár alkalom, mikor csak egy pillanat erejéig is, de lazán megjelenhetett volna a film moziverziójában is.

dc_comics_darkseid_concept_art_justice_league_by_bluewolfartista-dagzg57.jpg

Sajnos azok, akik egy Snyder verzióra vártak a filmből mindez rossz hír, de én azt mondom, hogy jobb is ez így. Az Igazság Ligája úgy jó, ahogy van. Egy klasszikus, már-már Igazság Ligája rajzfilmeket idéző alkotás lett ez, ami sok rajongó számára mosolyt csalhatott az arcára. Nem kérdés, kíváncsian várom, hogy mivel bővül a film.

Azt, hogy mikor vehetjük végre kézbe a DC első csapatfilmjét még nem tudni pontosan, bár elég valószínű, hogy márciusban már ott pihenhet majd az Igazság Ligája valamelyik kiadása a filmgyűjteményünkben. Ha mázlisták vagyunk, akkor a végén még a Jim Lee variáns steelbook is eljut hazánkba, ami valljuk be, menő lenne!

Szólj hozzá

film kimaradt jelenet Blu-ray Flash DC Joss Whedon Batman Justice League Darkseid Aquaman Wonder Woman Superman Zack Snyder Cyborg Igazság Ligája DCEU Ultimate Cut