2018. feb 02.

A Sötét Lovag magyarul is visszatér!

írta: TheRich
A Sötét Lovag magyarul is visszatér!

Mindenki kapaszkodjon, amibe csak tud! Egy nagyon komoly különkiadás kerülhet idén a boltok polcaira!

dark-knight-returns-batman-and-judge-dredd-action_5fpa_1920.jpg

Nem csalás, nem ámítás, Frank Miller klasszikusa hamarosan magyarul is megjelenhet, méghozzá a Kingpin kiadónak köszönhetően. Erre maga a kiadó tett egy kisebb utalást a Facebook oldalán:

Bevallom, kellett nekem pár év, hogy szívemhez nőjön a Frank Miller nevéhez fűződő, mondjuk úgy, hogy legendás Batman kötet, de jobb később, mint soha ugyebár. Így aztán végképp örülök annak, hogy hamarosan nálunk is kiadják ezt az igencsak lehengerlő képregényt, ami manapság már a mozifilmeket is megihleti.

Habár eredetileg, ha jól tudom, akkor a Gyilkos tréfa legelső kiadását célozta meg a Kingpin, ami szintén nem egy feledhető alkotás, de azért valljuk be, ez se rossz választás. Abban mondjuk azért reménykedem, hogy a Sötét Lovag Visszatér, mint kötet kerül majd a boltok polcaira, és nem füzetként foghatjuk majd kezünkben, mint nemrég a Batman: Föld-1 magyar kiadását. Végül is egy olyan olvasmányról beszélünk most, ami jól mutat majd akár a könyvespolcainkon is!

Úgyhogy készítsétek a helyet a gyűjteményben, hamarosan Batman újra megmérkőzik Supermannel, ráadásul ezúttal magyar nyelven! ;)

batman-v-superman-dark-knight-returns-armor.jpg

Szólj hozzá

képregény comic DC Batman DC Comics Superman Dark Knight Kingpin Sötét Lovag Visszatér Returns