2018. feb 08.

Kiadták a SHAZAM! film első szinopszisát

írta: TheRich
Kiadták a SHAZAM! film első szinopszisát

A Shazam!, vagyis az eredeti Captain Marvel forgatása már nagyban zajlik, ezért aztán kaptunk is gyorsan egy leírást arról, hogy mire számítsunk a jövő évben a mozikba kerülő filmmel kapcsolatban.

shazam-in-dc-comics.jpg

A Warner Bros. kivételesen magabiztosnak tűnik, így aztán gyorsan ki is adott egy hivatalos szinopszist a  David F. Sandberg rendezésében, Dwayne Johnson ügyvezető producer támogatásával, Zachary Levi (Shazam) és Asher Angel (Billy Batson) főszereplésével készülő Shazamhez:

Mindenkiben él egy szuperhős, csak egy kis varázslat kell, hogy előtörjön belőlünk. Billy Batson esetében csak egy szót kell mondani ehhez - SHAZAM!- és a nevelőszülőknél élő 14 éves kölyök máris egy felnőtt szuperhős, Shazam alakját ölti magára, mely képességet egy ősi varázslónak köszönhet. Gyermeki szívvel, egy kigyúrt isten testében, Shazam azt teszi, amit minden tini szuperhős tenne: szórakozik egyet! Tud-e repülni? Van esetleg röntgen látása? Tud villámokat szórni? Meg tud lógni a társadalom ismeret vizsgájáról? Shazam a kissrác szinte minden képességének a határait feszegetni fogja, méghozzá hatalmas boldogsággal, és vakmerőséggel. Azonban hősünknek gyorsan meg kell tanulnia használni képességeit, hiszen egy halálos és gonosz erő fenyegeti a világot, méghozzá a gonosz Dr. Thaddeus Sivana vezetésével.

Az a helyzet, hogy a Captain Marvel, akarom mondani a Shazam öltözet is tuti, hogy hamarosan bemutatásra fog kerülni, hiszen ha a szabadban forgatnak, akkor szinte elkerülhetetlen, hogy valaki ne kapja lencsevégre Zachary Levit a szuperhős jelmezében. Sőt mi több, szerintem maga Levi se sokáig tudja majd titokban tartani, hogy miképp néz ki a jelmez. Végül is a pár napja már posztolt is egy képet ezzel kapcsolatban!

Under this cloak...I’m wearing my full Shazam! outfit. Jealoussssssssss??? #firstlook #likeaglooooooove

Zacovfefe (@zacharylevi) által megosztott bejegyzés,

A Shazam! előreláthatólag 2019. április 5-én kerül bemutatásra, de addig se kell aggódni DC fanok, hiszen ebben az évben is lesz egy film, amire érdemes várni! ;)

000269618hr.jpg 

Szólj hozzá