2017. dec 13.

Batman koncepció az Igazság Ligájából

írta: TheRich
Batman koncepció az Igazság Ligájából

Jerad S. Marantz büszke lehet magára, hiszen egyik koncepciója nemrégiben ismét életre kelt a vásznon. Batman taktikus öltözete nem csak egy jól mutató darabja a denevér fegyvertárának, hanem egy újabb bizonyíték arra, hogy a filmen dolgozó emberek igencsak otthon vannak az Arkham videójátékok világában (khm BvS harci jelenet):

...

Tovább Szólj hozzá

film kép képek art koncepció concept DC Batman Ben Affleck Justice League Igazság Ligája BvS DCEU

2017. nov 29.

Az Igazság Ligája titkai

írta: TheRich
Az Igazság Ligája titkai

Kíváncsiak vagytok, hogy miről is szól az Igazság Ligájában a szereposztás utáni jelenet? Vagy érdekel a Zöld Lámpás neve, aki feltűnt a filmben? Akkor itt a segítség! SPOILER VESZÉLYES ÖVEZET!

ligatitkok.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

film titkok titok easter egg Flash DC Batman Justice League Aquaman Wonder Woman Superman Cyborg Batman v Superman Dawn of Justice Igazság hajnala Igazság Ligája DCEU

2017. nov 20.

4+1 dolog, amiért Aquaman király

írta: TheRich
4+1 dolog, amiért Aquaman király

76 éves lett Atlantisz királya!

Ünnepeljük meg Atlantisz királyának 76. születésnapját, méghozzá egy róla szóló poszttal!

aquaman-600x300.jpg

1941 novemberében , pontosan ezen a napon jelent meg egy olyan hős a More Fun Comics #73-ban , aki aztán a DC univerzum egyik legnagyobb hősévé vált.

Habár Atlantisz királyát  sokan közröhej tárgyaként tartják számon, pedig a helyzet az, hogy nem kéne túlzottan leírni ezt a hős. Sajnos van ok, amiért lehet röhögni rajta, hiszen van egy kevés igazság az internetes mémek mögött (most erősen a Super Friends sorozatra nézek) , ugyanakkor sokan tévhitben élnek, ha azt hiszik, hogy Aquaman egy semmitmondó karakter.

Aquaman ereje

Habár Supermant nem győzné le, de attól még Aquaman emberfeletti ereje se utolsó. Meglepő vagy sem, de Arthur ...

Tovább Szólj hozzá

film képregény comic Top 5 DC Justice League Aquaman Jason Momoa Igazság Ligája DCEU

2017. nov 17.

25 éve halt meg Superman

írta: TheRich
25 éve halt meg Superman

Jó pár évvel ezelőtt ezen a napon egy olyan esemény történt, ami sokkolta a képregény világot!

3147856-banner.jpg

Ma van 25 éve , hogy a Superman #75 . számában megtörtént a lehetetlen, és a világ legnagyobb hőse életét vesztette egy csatában az egyik legveszedelmesebb lény, Doomsday ellen, aki valaha megjelent a képregények oldalain.

28-doomsday-lede_w710_h473_2x.jpg

Szerencsére ehhez a történethez a 90-es években a Semicnek , a közelmúltban pedig az Eaglemossnak köszönhetően mindannyian hozzáférhettünk az országban, szóval talán már nem kell bemutatnom senkinek azt, hogy milyen fontos esemény ez a képregények történelmében.

Elég, ha annyit mondok, Superman halála volt az első eset, mikor egy olyan kaliberű szuperhős, mint az Acélember életét veszítette. Az emberek ...

Tovább Szólj hozzá

sorozat film képregény évforduló 25 halála DC Justice League Superman Bruce Timm Igazság Ligája DCEU

2017. nov 16.

Gondolatok az Igazság Ligája filmről

írta: TheRich
Gondolatok az Igazság Ligája filmről

Nem túlzás, ha azt mondom, hogy már közel 20 éve várom azt, hogy az Igazság Ligája közösen szerepeljen a filmvásznon. A tegnapi nappal ez a vágyam teljesült és a kedvenc szuperhőseimből álló csapat végre lelépett a képregények oldalairól.

justiceleagueposter-470x310_2x.jpg

Már több órája csak mosolygok, ha az Igazság Ligájára gondolok. A film minden egyes pillanatára emlékszem, mivel olyan szinte az emlékeimbe égett és szerencsére pozitív módon. Kedvenc hőseim most tényleg hősöknek hatottak, aminek köszönhetően azt tudom mondani, hogy az Igazság Ligája egy elég komoly lépésnek számít egy olyan világ és jövő felé, amire ezeknek a karaktereknek szüksége van.

img_0152-1.jpg

A film történetét szépen szólva is egyszerűség jellemzi. Én szerintem jobb is, hogy nem ...

Tovább Szólj hozzá

film Flash DC Joss Whedon Batman Ben Affleck Justice League Aquaman Wonder Woman Superman Zack Snyder Henry Cavill Cyborg Jason Momoa Ray Fisher Gal Gadot Ezra Miller Igazság Ligája DCEU