2015. máj 19.

Villám hét #2: The Flash film infók

írta: TheRich
Villám hét #2: The Flash film infók

Plusz egy kevés Pókember.

Phil Lord az igen sikeres LEGO Mozi és a 2018-ban mozikba kerülő Villám film rendező párosának (Phil Lord és Christopher Miller) egyik tagja interjút adott a Hippojuice podcast adásában. A soron következő projektjei közül név szerint említette a Villámot és egy animált Pókember filmet (ami már a nagy közös Marvel Moziverzum részét képezi).
chris_miller_phil_lord_by_gage_skidmore_cropped.jpg

A rendező nem fogta túl rövidre a mondanivalóját a projekttel kapcsolatban, szerencsénkre.

"Próbáljuk összerakni a sztorit. Érdekesnek bizonyul a TV-ben futó igencsak sikeres sorozat miatt, próbálunk egy attól teljesen elvonatkoztatható filmet csinálni. Azt hiszem egyelőre jól haladunk...Úgy gondolom, hogy a mi Villámunk is Barry Allen lesz (Ami nem meglepő mert Ezra Miller bejelentésekor ezt már tisztázták -- TheRich). Teljesen egyedi lesz, mert a filmes univerzumhoz próbálunk ragaszkodni,és mégis teljesen önálló filmként is megállja majd a helyét. Egyelőre próbáljuk a legjobb sztorit összedobni. Azt hiszem tetszeni fog nektek, mivel ez egy újfajta megközelítése lesz a szuperhős cuccoknak."

Ezek után már biztosak lehetünk abban, hogy a sorozattól különbözni fog a film, ami bizonyos szempontból nem is baj. Ugyanakkor megértem, hogy nehéz a dolguk lehet, mert egy nagy most a visszhangja annak, hogy két Flash van. Pedig a Marvel esetében Quicksilvert (Higanyszál) is két különböző színész játszotta. Illetve az sem baj ,hogy különálló világot képvisel, mind a DC TV és a DC Moziverzum. Egy dolog miatt egyébként megnyugodhatunk, a LEGO film rendezői nem fogják erre a filmre is ráhúzni a DC-re jellemző komor és sötét világképet. Villámnak, bár vannak igencsak durva történetei, de mégis egy sokkal barátibb és reménytelibb karakter, nem úgy, mint társai.

Ezra Miller is egyre jobban megnyílik Barry Allen-el kapcsolatban. 

"Azt kell mondjam, hogy nagyon boldog vagyok miatt, többek között azért, mert ezzel egy biztos munkát kaptam az életemben, ami kényelmesebbé teszi az életem. Ez egy olyan dolog, amiről nem gondoltam volna, hogy valaha megtörténik velem. Ugyanakkor az én felelősségek elől menekülő énem úgy van vele: 'Ne én ezt nem akarom(ezen felnevetve). De persze ez csak egy része a dolognak. Ezen a ponton ez már egy elhaló hang. Ahányszor belegondolok ebbe az egészbe, nagyon boldog vagyok. Fel vagyok spanolva és akár negyven évig is csinálnám ha kell. Bármi lehetett volna abban a szerződésben."

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy hajrá Ezra, rajtad a világ szeme! Én már semmin se lepődök meg, ha a DC Moziverzumról van szó. De a Flashben benne van a potenciál, hogy az eddigi szuperhős filmek közül simán kiemelkedjen, ahogy ezt a sorozat is teszi a tv-ben! Egyébként Ezra-val az interjút itt meg is nézhetitek.
untitled_1.jpg

Végére egy kis Marvel is jöhet. A Pókember rajzfilmről csak viccesen, és tömören mesélt Phil Lord.

"Mostanában jól állunk a pirosban flangáló hősökkel. Nem keverjük össze őket, de elég trükkös kihívás. De hasonló a szitu, vajon van új módja az ehhez hasonló filmek elkészítésének? Pontosan ez a kihívás, hogy animációs filmről beszélünk, sokkal több lehetőség tárul elénk."

spider-man-animated-movie.jpg

 

Forrás:

Slashfilm

Screenrant

Szólj hozzá

Flash Pókember Spider-Man Phil Lord Villám Ezra Miller