2015. jún 11.

UPDATE!!!!! Batman v Superman hivatalos leírása + új promo képek

írta: TheRich
UPDATE!!!!! Batman v Superman hivatalos leírása + új promo képek

Mostanában elkényeztet minket a DC, ehhez kétség sem fér! Olvassátok hát a szinopszist, ami kicsit tisztázza a bemutatóban látottakat.

Bár sokat kellett várni az első leírásra, de most már nagyjából körvonalazódhat mindenki számára miről szól a film. Nem is húzom tovább a dolgot, itt a Batman Superman ellen első hivatalos leírása!

Félve attól, hogy egy isten szerű szuperhős cselekedetei felügyelet nélkül maradnak, Gotham City félelmet keltő önbíráskodója szembe megy Metropolis nagyra becsült védelmezőjével, miközben a föld bizonytalan abban, hogy mégis milyen hősre van szüksége. De amíg Batman és Superman harcban áll egymással, egy új fenyegetés üti fel a fejét, ezzel soha nem látott veszélybe sodorva a földet.

Úgy néz ki fordult a kocka és Batman-ben jobban bíznak a föld lakói, mint Supermanben. Érdekes egy fordulat, kíváncsi leszek, hogy mit hoz ki ebből Zack Snyder!

De persze, mit  is ér a leírás két "új" poszter nélkül?!

image112_1.jpg

image113.jpg

Személy szerint nem örülök neki, sőt kicsit csalódtam is, hogy kissé lazára vette a formát a PR osztály az új promo képekkel kapcsolatban. Ezek csak az eddig is látott, bemutatot képek kicsit átalakítva... de hát ez is több, mint a semmi. Mondjuk úgy is hamarosan itt a Comic Con, ahol már biztos, hogy nagyon durván el leszünk kényeztetve a DC és a WB által, talán ott kárpótolnak minket! :D

ÚJ PROMO KÉP LÁTOTT NAPVILÁGOT!!

11393221_904291039631043_3930713366626189308_n.jpg

Oh és ha már elolvastátok a szinopszist, nem árt megnézni újból a bemutatót. Végül is a szinopszisnak köszönhetően több mindent elmond a videó, mint az gondoltuk volna!

 

Forrás:

HeroicHollywood

Szólj hozzá

leírás szinopszis poszter Batman Superman Batman v Superman Dawn of Justice Igazság hajnala