2015. júl 15.

DCTV Comic Con 2015 összefoglaló

írta: TheRich
DCTV Comic Con 2015 összefoglaló

Ahogy ígértem, bár kis csúszással, de most átvesszük kicsit a tv sorozatos híreket is a DC tájáról.

Kezdjük a jelenlegi nagyágyúval a hírek sorozatát, ő nem más, mint sokak kedvence, Flash! A sorozat második évada nem kevés meglepetést okozhat, főleg azoknak akik valamennyire ismerik a Villám történelmét, vagy valamennyire utána néztek annak, valamilyen módon (khm, mondjuk ENNÉL a posztomnál).

Batman, Superman és Wonder Woman mellett, a DC sorozatok öltözetei is ki voltak állítva, úgyhogy mindenki megtalálta magának azt ami rajongása tárgyát képezheti!

Bevallom, hogy én nem csak a logót cseréltem volna le a készítők helyében, de ki tudja, lehet még meglepnek egy teljesen új Flash öltözettel minket az évad végére!

Ha már Flash, Jay Garrick, a DC aranykorának hőse is üdvözletét teszi majd a sorozatban, őt nem más, mint Teddy Sears fogja alakítani. Sőt, Barry képregény beli nagy szerelme Patty Spivott is fel fog tűnni, akit Shantel VanSanten játszik majd. Szóval ne aggódjatok a romantikus szál Iris nélkül is folytatódik!

the-flash-jay-garrick-teddy-sears-patty-spivot-shantel-vansanten.jpg

img_0173-2_marked.jpgAmi a rosszfiúkat illeti, már tudni, hogy Jay nem véletlen jelenik meg a színen, a Második Világ (vagyis Jay Garrick világa) rosszifúi fognak feltűnni az általunk ismert Central City utcáin. Ezzel is hogy megnehezítve Barry életét amennyire csak lehet. Az egyikükről már képeket is láthatunk a neten, hozzáteszem nem tudom ki lehet.

Ugyanakkor van valaki, aki még nagyobb probléma lehet Villám számára, mint Reverse Flash. A DC és főleg Flash fanok, most tuti ugrálni fognak örömükben... JÖN ZOOM!! (Maradjunk annyiban, hogy ő is egy Reverse Flash, Hunter Zolomon néven fut).

Azt, hogy ki fogja alakítani a karaktert még nem tudjuk, de egy biztos, Barry újfent ki kell tolja a határait, hogy legyőzze őt.


A mostanában eléggé megosztott sikerrel futó, magyarul már jó előre átkeresztelt Zöld Íjász, vagyis az Arrow sorozat híreivel.

Úgy néz ki, a magyarok már tudták előre, hogy mit is terveznek a sorozat készítői. Megjósolták, hogy idővel a sorozat Zöld Íjász néven fog futni!! Három évad után elérte az Arrowt is a változás szele, és a Batman koppintás Arrow helyett, a képregényekből jól ismert Zöld Íjászé lesz majd a főszerep. Nem bízták véletlenre a dolgot, maga Oliver Queen jelentette be a változást a nagyvilágnak!

Megmondom ideje volt már annak, hogy kicsit átalakítsák a karaktert, mivel eléggé kezdett unalmassá válni, ez az önkéntes városvédő csapatos dolog. Mindenesetre így se nagyon akarnak elvonatkoztatni a Batman vonaltól, hiszen egy, sokak számára az Arkham Origins játékból ismert Anarky nevű tag fogja Zöld Íjász életét megnehezíteni a közeljövőben. Persze nem lesz egyedül, Mr. Terrific is beköszön majd pár rész erejéig ( ez az a pont ahol már tényleg kő kemény DC-s kell legyél, hogy tudd ki kicsoda :D).

Mindenesetre egy biztos, végre kinéz valahogy az Íjász öltözete.arrow-suit-49b6b.jpg

Most jön csak a bomba. Az Arrow másik főszereplője, John Diggle is álruhát ölt magára. Ha minden igaz ez csak az öltözetének első prototípusa lesz, de azt mondom már ideje volt, hogy ő is belevágjon a hős bizniszbe. Egyébként sokak szerint egy Guardian néven futó DC szuperhős Arrow verzióját látatjuk a képen! De minden kiderül nemsokára!cjr0_tvumaegyan.jpg

Egyébként az Arrow-hoz egy igen nagy név, Neil McDough is csatlakozik, mint az új széria főgonosza Damian Dark. Őt egyébként nem máshonnan, mint a rivális világ (Marvel) Amerika kapitányából is ismerhetitek.

Maradjunk még egy körre a CW-nál és vegyük át a msot induló Jövő Legendái sorozat is kapott egy kisebb bemutatót, ahol nem csak a hősökkel, hanem végre magával a főgonosszal, Vanda Savage-el is megismerkedhetünk!

Végül már csak egy új DC sorozat maradt, de nem is akármilyen! Itt az első animált, canon sorozat a Flash és Arrow világából! Végre képernyőkre kerül Vixen története, amit már jó régóta ígérgetnek, hogy bemutatják!

Persze ezeken kívül az iZombie, és a Titánok is. Igazából semmi említésre méltó dolog nem történt ezeknél. Esetleg ami sokak számára érdekes lehet, hogy a Mr. Freeze (Victor Fries) nagy szerepet fog játszania Gotham második évadjában, és a kicsi Bruce is elkezdi felfedezni duális identitását.

Supergirl részről se volt semmi bomba hír, elmondták az alapokat. Bemutattak pár karaktert ilyen Maxwell Lord (a DC világában nagy név) és megmutatták, hogy pl kik fognak nagyobb szerepet kapni a gonosztevők részéről. Livewire (elektromos képességekkel rendelkező szupergonosz) és egy sokkal régi ellensége Supergirl-nek, Reactron.

Szóval ennyit a Comic Con hírekről! Mostantól csak győzzük kivárni a dolgokat! Az erő legyen veletek! :D

Szólj hozzá

Flash Arrow Gotham Supergirl Villám Zöld Íjász Comic Con Vixen Titánok Legends of tomorrow