2015. aug 19.

The Flash 2. évad promo és titkai

írta: TheRich
The Flash 2. évad promo és titkai

Lassan itt az őszi sorozat szezon, tehát szépen apránként ékeznek a bemutatók is a műsorokhoz.

Mivel promo, ezért maradjunk annyiban, hogy hivatalosan sokat nem kéne tőle várni. DE itt más a szitu, mert ebben a kő kemény 10 másodpercben is van két dolog, ami igazán érdekes lehet számunkra.

Első ránézésre tényleg nincs rá ok, hogy elájuljunk tőle, ugyanakkor a titkok amiket rejt, már kicsit más tészta. Kezdjük is rögtön az első pár másodperccel, azal a titkozatos sisakos ürgével.

Nos első ránézésre a karakter nem lehet más, mint Atom-Smasher, akit nem mást, mint az ismert pankrátor, THE EDGE alakít a sorozatban!

smasher.jpg

Atom-Smasher a DC képregényekben az első Atom (Al Prett, Arany kor) kereszfia. Van pár szuperképessége. Méreteit és izomzatát egyaránt tudja növelni és csökkenteni az atomok befolyásával, e-mellé a szokásos ember feletti erő és gyorsaság is párosul. Egyébként az Igazság Ligájának egyik tagja! Ki tudja, lehet szép fokozatosan össze fog állni a DCTV Ligája, és nem a Legends of Tomorrow-ra gondolok most!

Végül, ami még elég szembetűnő lehet, az nem más, mint a  Batman, hopp akarom mondani a Flash szignál! Úgy látszik Gotham City már Central City lakosait is inspirálta bizonyos dolgokban. De az is lehet, hogy a Föld-2 dimenzióba nyerhettünk most betekintést, ahol másképp mennek a dolgok, hiszen ott Jay Garrick a Villám!

the_flash_sign.jpg

Szólj hozzá

promo Villám CW The Flash