2015. aug 25.

Villám hír a Villám sorozatról: Itt jön Jesse Quick

írta: TheRich
Villám hír a Villám sorozatról: Itt jön Jesse Quick

Újabb taggal bővül a Villám sorozat és ezzel maga a Villám család is!

De imádom, mikor a semmiből jön egy hír, ami teljesen felspanol a Flash sorozattal kapcsolatban! Most éppen a folyamatosan bővülő színész gárdában köszönthetünk egy olyan karaktert, akiről bánhatom, hogy korábban a Villám család bemutatásánál nem írtam. Mondjuk a legutolsó képen rajta van, szóval az irányadó lehet, hogy van valami köze Barry életéhez! Mindegy is, inkább üdvözöljétek Jesse Quick-et!

jesse.jpg

A szerepet nem más, mint a még kezdő színész, Violett Beane kapta meg, ráadásul a karakterről már egy nagyon, de nagyon rövid leírást is kaptunk:

Egy zseniális, de mókás főiskolai hallgató, aki belekeveredik egy csatába a Villám és Zoom (az új rosszfiú) között.

Ennél többet tényleg nem árultak el róla. Mindenesetre kíváncsi vagyok mi is a szitu a karakterrel kapcsolatban, ugyanis a sorozatban sokszor szeretnek változtatni a dolgok állásán. Szóval ki tudja, lehet harc közben de megeshet, hogy a képregény verzióhoz hasonló módon tesz szert a képességeire Jesse, és csak besegít hősünknek a harcban.

Csak, hogy mindenki képben legyen, a képregényekben, a szintén ember feletti gyorsasággal rendelkező apjától, Johnny Quicktől örökli a képességeit (akiről szintén írnom kéne lassan). De persze minden kiderül az idő múlásával...messze van még a második évad!!!

 

Forrás:

Comicbook.com

 

Szólj hozzá

DC Villám Jesse Quick CW The Flash Barry Allen Violett Beane