2015. sze 25.

Holnap BATMAN NAP!

írta: TheRich
Holnap BATMAN NAP!

Mindenki készítse elő a Batman pólókat, jelmezeket, képregényeket, filmeket..szóval amit csak lehet a sötét lovaggal kapcsolatban és ünnepeljük együtt a világgal kedvenc hősünk ünnepét!batman-day-logo_900_5580a79cc942f4_31569001.jpg

A DC Entertainment jóvoltából ilyenkor a képregényboltok polcaira kerülő Batman köteteket kaphatjuk meg ingyen, méghozzá papíron, digitális formában. A lényeg, vagy hatalmas kedvezménnyel árusítanak mindent, ami Batman (legalábbis Amerikában). Az ünnepet a rajongók több éve imádják, támogatják. Idén például szó szerint kikényszerítették, hogy megtartsák az eseményt. Most már ott tartunk, hogy a Warner Bros. is kiveszi a részét az eseményből, és ezzel a meglepetésekből!

Nos én is megpróbálok csatlakozni a bulihoz, és bemutatok nektek pár olyan dolgot, amiről érdemes beszélni ahhoz, hogy életben tartsuk a Batman mítosz ütőerejét! Szóval kövessetek a holnapi nap folyamán, és éltessük együtt a Sötét Lovagot!

Emellett ne csak az én blogomat nézzétek majd, hanem a Critical ERROR testvér oldalt, mivel a holnapi nap folyamán több cikk is megjelenik Batman megünneplése érdekében! Erről a képre kattintva kicsit töbet is olvashattok:

batman-mask-hd-wallpaper1batmanday.jpg

Szólj hozzá