2015. okt 09.

Batman v Superman koncepciók

írta: TheRich
Batman v Superman koncepciók

Újabbnál újabb koncepciók kerülnek elő a közelgő Batman v Superman filmből!

Tegnap nagyot robbantott a DC All Acces, mivel nem mást,  mint a Batman v Superman jelmeztervezőjét, Michael Wilkinson-t hívta meg a műsorba. Ennek a lépésnek köszönhetően nem csak egy kis bennfentes infót kaphattunk arról, hogy mik voltak az elképzelések a ruhákkal kapcsolatban, hanem még eddig nem látott koncepciókat is bemutattak nekünk!

Kezdjük rögtön a Sötét Lovaggal a sort, íme Batman:

Ahogy eddig is tudhattuk, illetve sejthettük, Batfleck jelmezének leginkább a Frank Miller képregényekben megismert Batman adott inspirációt. Zack Snyder mindenképpen a Sötét Lovag visszatér kötetekből megismert hőst akarta viszont látni élőben, és ebből nem engedett. Azt hiszem a tegnap bemutatott képet látva jól tette, hogy harcolt a viziójáért.

Most következzen mindenki kedvenc amazon hősnője, Wonder Woman, vagyis Csodanő:

A Gal Gadot színésznő által megformált karakter öltözetét, ötvözték a régmúlt és a modernt képregényekből ismert ábrázolásokkal. Hősnőnk fel van szerelve a most már hagyománynak számító fegyverzeteivel is, szóval erre sem lehet panasz. A karkötők, a tiara, az igazság lasszója, minden a helyén van! Ráadásul jó látni színesben, teljes pompájában is a képet Zack Snyder szűrői nélkül!

Egy madár? Egy repülő? Nem, ez Superman:

Sajnos ezeken a koncepciókon nem látni, de majd az alább csatolt videóban pótolható lesz a hiányosság, hogy Superman öltözetén kriptoni írásjelek vannak elrejtve! Henry Cavill öltözete nagyobb változtatást, ezen és az "öv" részen kívül nem igazán kapott, de nem leszek telhetetlen. Ettől függetlenül örültem volna például, egy sokkal sárgább háttérnek "családi címeren", vagyis köznyelven a Superman jelen.

Amennyiben kicsit részletesebben szeretnétek hallani, hogy mi és miképp alakult úgy a jelmezekkel kapcsolatban, ahogy, akkor lássátok és hallgassátok mindazt, amit a képeken nem láthattok Wilkinson tolmácsolásával:

 

 

Szólj hozzá

Batman Wonder Woman Superman Batman v Superman Dawn of Justice Igazság hajnala