2015. okt 20.

Kalandok a 2814-es szektorban: 30. képregénybörze

írta: TheRich
Kalandok a 2814-es szektorban: 30. képregénybörze

A képregénybörze az én szememmel, röviden tömören.

A türelem nagy erény, ezzel a gondolattal indultam útnak a 30. képregénybörze felé. Tudtam, hogy lesznek páran, szóval két szempontból is trükköztem.

Korán keltem és nagyjából idejében indultam útnak. Persze sor az már volt, de végül viszonylag gyorsan bejutottam a börzére, akár azt is mondhatnám, hogy nagyjából kifizetődött a korai ébredés. Az sem volt hátrány, hogy előre rendeltem magamnak két képregényt, és ezzel a húzással megspóroltam pár percet, ami további barangolásra adott lehetőséget. Íme a két választott darab:

wp_20151020_005_1.jpg

De persze a kalandjaim folytatódtak tovább. Már jó előre eldöntöttem, hogy idén Hal Jordan kapja a főszerepet, hiszen Zöld Lámpás képregényekből bármilyen szégyen is lemaradásban vagyok (holott kedvenc hőseim egyike). Megint csak iszonyat mázlim volt, hiszen pár kör után felmértem, hogy merre vannak olyan Zöld Lámpás képregények, amik érdekelhetnek és végül megtaláltam azt amire úgy érzem igazán szükségem volt. A választásom a "3D-s" borítós Green Lantern: Future's End képregényre esett, melyet legegyszerűbben GIF formájában tudok bemutatni:

greenlantern.gif

Aminek külön örültem, hogy több év elteltével a Fekete-Fehér képregény antológiám is teljes lett, ráadásul ajándék volt, ami külön öröm. Amennyiben nem ismeritek, ebben a kötetben több alkotótól és kiadótól olvashattok képregényeket, például DC címek is szerepelnek benne. 

Bevallom jól éreztem magam, és még levegőt is kaptam, szóval nem tudom ki merre járt, de én valamennyire friss levegőt szívtam. Az biztos, hogy tömeg az volt, képregény volt, jókedv a börze után garantált. Már alig várom, hogy milyen termést hoznak a következő börzék! Azt hiszem már rég ki kellett volna néznem erre az eseményre!

untitled_4.jpg

Szólj hozzá

képregény börze DC Green Lantern John Constantine