2015. nov 28.

Batman és Superman új képen készül a harcra!

írta: TheRich
Batman és Superman új képen készül a harcra!

Talán nincs is jobb indok arra, hogy megszakítsam egy kicsit a Zöld Lámpás hetet, mint a Batman v Superman: Az igazság hajnala! Most nem új bemutató vagy ilyesmi került fel a netre (mondjuk hétfőn vagy kedden ne lepődjünk meg), hanem csak egy könyv borítója. Kivételesen nem a megszokott PROMÓ KÉPEKET kaptuk, amiket szeretünk és már megszokhattunk, de még így is érdemes lehet lecsekkolni ezt a posztot, hogyha esetleg Batman vagy Superman hiányotok lenne!

Ezek a képek a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala - Kereszttűzben című könyv borítója, amiben a két legendás hős filmes verzióját mutatják be nekünk valamennyire (amennyiben igazak a hírek). Bár egyelőre még nem lehet megvásárolni a könyvet, mivel csak februártól fogják árusítani, de az biztos, hogy érdemes rá várni, hiszen tele lehet eddig soha nem látott képekkel is ez a kötet!

Egyébként a Zöld Lámpás héthez tartozó utolsó posztom holnap jelenik meg, amiben bemutatom nektek Hal Jordant és pár földi barátját, akikkel akár a Zöld Lámpás Alakulat filmben is találkozhattok majd 2020-ban!

 

Forrás:

Batman-News

Szólj hozzá

könyv Batman v Superman Dawn of Justice Igazság hajnala