2015. dec 03.

Eljött az ÍTÉLETNAP! ITT az új Batman v Superman előzetes!

írta: TheRich
Eljött az ÍTÉLETNAP! ITT az új Batman v Superman előzetes!

UPDATE! Az előzetes egy új verzióját is kiadták! Nem jobb, mint az alábbi verzió, sőt rövidebb is, úgyhogy ide ki se raknám most, de akit a felsoroltak alapján is érdekel a dolog az IDE kattintva megtekintheti!

Kissé sokkhatás alatt vagyok még most is, szóval csak annyit mondok, hogy a DC képregények végre életre keltek! Sokat kellett arra várni, hogy Batmant és Supermant, sőt még Wonder Womant (Csodanő) is együtt láthassuk a filmvásznon, szóval reméljük, hogy nem lesz csalódás a vége! Bízok benned Zack Snyder! :D Mindenesetre, ha EZ a pár másodperces videó kiütötte a biztosítékot, akkor mi lesz most! Egy dologban azért biztos vagyok, nem hiszem, hogy ez a bemutató olyan spoileres, mint gondolnák! Na de itt is van a Batman v Superman: Az igazság hajnala (Dawn of Justice) friss és ropogós trailere:

"FÉLVE ATTÓL, HOGY EGY ISTEN SZERŰ SZUPERHŐS CSELEKEDETEI FELÜGYELET NÉLKÜL MARADNAK, GOTHAM CITY FÉLELMET KELTŐ ÖNBÍRÁSKODÓJA SZEMBE MEGY METROPOLIS NAGYRA BECSÜLT VÉDELMEZŐJÉVEL, MIKÖZBEN A FÖLD BIZONYTALAN ABBAN, HOGY MÉGIS MILYEN HŐSRE VAN SZÜKSÉGE. DE AMÍG BATMAN ÉS SUPERMAN HARCBAN ÁLL EGYMÁSSAL, EGY ÚJ FENYEGETÉS ÜTI FEL A FEJÉT, EZZEL SOHA NEM LÁTOTT VESZÉLYBE SODORVA A FÖLDET." 

Szólj hozzá