2015. máj 30.

A kincs, ami nincs: Justice League Mortal

írta: TheRich
A kincs, ami nincs: Justice League Mortal

George Miller a Mad Max filmek atyja valaha együtt dolgozott a DC-vel egy Igazság Ligája film létrehozásában. Sajnos a projekt közvetlen a forgatás előtt le lett állítva, pedig a színészek, jelmezek és minden más készen állt a harcra.

A Justice League: Mortal című film, bár sosem látta meg a napvilágot, mégis napról napra több információt hallhatunk az irányából. Ez többek között köszönhető annak, hogy pár eltökélt rajongó dokumentumfilmet készít erről az el nem készült produkcióról. Még jó, hogy vannak igazán megszállott DC fanatikusok a világon!

11295554_864351743638764_6465844367536996593_n.jpgA szereposztás a következő volt a hősök részéről, Adam Brody (A Villám/Wally West), Armie Hammer (Batman), Common (Zöld Lámpás/John Stewart), DJ Cotrona (Superman), Megan Gale (Wonder Woman), Hugh Keays-Byrne (Martian Manhunter), Santiago Cabrera (Aquaman), és Zoe Kasan, mint Iris Allen. Az ellenségeket Jay Baruchel, mint Maxwell Lord és Teresa Palmer, mint Talia al Ghul játszotta volna.

Bár kifejezetten várom a 2017-es Zack Snyder féle víziót, főleg most, hogy a DC odateszi magát rendesen a nagy közös univerzum megépítése érdekében, de megmondom őszintén, azért megnéztem volna ezt a verziót is! George Millert mindig is zseninek tartottam, szóval úgy érzem nem panaszkodtam volna! A forgatókönyv egyébként kiszivárgott pár évvel ezelőtt, szóval lehet kutakodni ez ügyben! ;)

Most pedig jöjjön a lényeg. Íme pár nemrég megjelent koncepció a filmből:

 

Forrás:

Twitter

Szólj hozzá

Justice League George Miller Igazásg Ligája