2017. már 12.

Új Wonder Woman előzetes érkezett!

írta: TheRich
Új Wonder Woman előzetes érkezett!

Egyszerűen csodálatos! Hihetetlenül gyönyörű előzetes debütált a Kid's Choice Awards-on a Wonder Woman filmhez!

Azért szomorú, hogy jó pár évtizedbe beletelt, mire Hollywood ismét felismerte a DC legnagyobb szuperhősnőjében rejlő lehetőségeket. Nem is tudom mi lenne velünk Zack Snyder nélkül, aki ha nincs, akkor még most se biztos, hogy esélyt kapott volna a karakter a szereplésre. Végül is a BvS-ben Wonder Woman belépője még abban a moziban is kisebb tapsot kapott, ahol én néztem a filmet, szóval ez azért sokat elmond arról, hogy már ideje volt a karaktert alkalmazni a vásznon is.

Mondhatni szerencsénk van, hogy Gal Gadot főszereplésével, és Patty Jenkins rendezésével végre elkészült az első szuperhősnőről szóló nagyszabású mozifilm, ami már most pompásan fest, főleg az eddig látott képsorok alapján!

wonder_woman_sajat_keszites.gif

A most látott előzetes mellett a tegnapi napon egy új posztert is debütáltatott a film főszereplője, Gal Gadot, ami így fest:

wonder-woman-poster-march.jpg

Végül pedig ne feledkezzünk meg arról az új szinposzisről sem, amit nemrég adtak ki a filmhez:

Mielőtt Wonder Womanként ismerte meg a világ, Diana, az Amazonok hercegnője arra volt képezve, hogy egy legyőzhetetlen harcos váljék belőle. A külvilágtól elzárt paradicsomi szigeten felnevelkedett hősünk élete megváltozik, mikor egy amerikai pilóta gépe lezuhan, és egy hatalmas méretű konfliktusról számol be, ami kialakulóban van a világban. Diana elhagyja otthonát, mivel meg van győződve arról, hogy ő képes lesz megállítani a fenyegetést. Egy férfi segítségével harcol azért, hogy véget vessen minden háborúnak a világban, így aztán Diana esélyt kap arra, hogy felfedezze ereje határait, és ezzel a sorsát is.

Szólj hozzá

előzetes film trailer poszter DC Wonder Woman Csodanő Zack Snyder Patty Jenkins Gal Gadot DCEU