2017. júl 05.

A Wonder Woman Blu-ray gyűjtői kiadása

írta: TheRich
A Wonder Woman Blu-ray gyűjtői kiadása

Még messze a hivatalos megjelenése a Csodanő filmnek Blu-ray-en és DVD-n, de ez nem jelenti azt, hogy nem kapunk betekintést abba, mire vadászhatnak majd a gyűjtők. Ahogy az eddigi DCEU filmek (pl.: BvS) esetében, úgy most is egy szobor jár majd a Blu-ray gyűjtői kiadása mellé. 

wonder_woman_blu_ray_2.png

A körülbelül 30 000 Ft-os Blu-ray szett a Wonder Woman film dupla lemezes verziója mellett egy közel 30 centis, egész szépen kidolgozott szobrot tartalmaz majd. Habár nálunk ehhez a kiadáshoz nem könnyű hozzáférni, de ha valaki szerencsés, akkor külföldről egy pillanat alatt magénak tudhat egy hasonló kiadást, amiből egy európai (fenti kép) és egy amerikai verzió (alább) is érkezhet.

wonder_woman_blu_ray.png

Ezeknek a képeknek köszönhetően egyébként betekintést nyertünk abba is, hogy milyen steelbook variánsok érkeznek majd a filmhez. Bizony, a fenti képeken a tokok a fémdobozos kiadást hivatottak képviselni. Mondjuk a végleges dizájn még változhat, de azért jó, hogy ezeket is láthattuk, hiszen ha valamit, akkor a steelbook, slipcase és digibook verzióját a filmeknek könnyebb beszerezni itthon, mint mondjuk ezt a gyűjtői kiadást.

A film várható megjelenése 2017. októbere (a filmarena.cz információi alapján).

Szólj hozzá

film DVD Blu-ray DC Wonder Woman Csodanő Chris Pine Patty Jenkins Gal Gadot DCEU Steve Trevor