2017. okt 10.

Az Igazság Ligája végső előzetse pillanatképekben

írta: TheRich
Az Igazság Ligája végső előzetse pillanatképekben

Egy erőteljes és emocionális nyitánnyal az Igazság Ligája utolsó trailere igazán emlékezetesre sikeredett. A képi világ egyre szebb, ráadásul pár akciódúsabb és látványos jelenettel is gazdagodtunk, amit nem árthat képről képre lecsekkolni.

jltrailergif.gif

Nem csak arra jó egyébként ez a poszt, hogy új háttereket keressünk magunknak. Sok esetben easter eggel is találkozhatunk, ami igazán akkor tűnik fel, hogy ha jó párszor, és jó közelről megnézünk magunknak az előzetes egyes képkockáit. Végül is, ezeknek köszönhetően írom majd meg én is hamarosan az Igazság Ligája utolsó előzetesének titkai bejegyzést is. Szóval nem is húznám most tovább a szót, jó képnézegetést:

Megjelent az interneten egy TV Spot is a filmhez, ami bár rövid, de még így is tartalmaz pár másodpercnyi újdonságot. Lassan eljutunk odáig, hogy a SPOILER veszélyek elkerülése véget nem posztolok majd mindent, de azt hiszem ez az apróság még belefér:

Szólj hozzá

film képek pillanatképek Flash DC Batman Ben Affleck Justice League Aquaman Wonder Woman Superman Henry Cavill Cyborg Jason Momoa Ray Fisher Gal Gadot Ezra Miller Igazság Ligája DCEU